reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

dziewczyny co na rozstepy zeby je wybielic? chce sobie coś kupić i nie wiem co ;/
jestem cala w paski mimo ze smarowalam sie w ciazy ziajka, pharmaceris i przez całą ciąże nie mialam rozstepow ale za to przez ostatni miesiac ciąży namnażały mi sie w gigantycznym tempie i sa naprawde bardzo duze,czerwone i głębokie szczegolnie na brzuchu boczkach i po wewnetrznej stronie ud, az nie moge na siebie patrzec
wiem ze mustella jest skuteczna ale nie bylo mnie na nia stac za bardzo i raczej chyba nie bedzie;p
moze jest cos co chociaz troche je rozjaśni?
załączam fotke tego paskudztwa, bo nie chodzi tu o zwykłe rozstepy moje czasem mają nawet szerokosc do 1,5cm
moze troche niewyrazna bo robiona wieczorem ale zawsze coś

Załączniki

• DSC00806.jpg
    DSC00806.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Gosiakma to spróbuj może jeszcze z AA "Ja i mama", nowe mi się nie pojawiły, a stare mniej widać. Ewentualnie uderz do dermatologa, miałam przepisaną maść zorac, ale nie zdążyłam zastosować, bo się zafasolkowałam. Efekt ponoć jest, ale najpierw się jakieś bąble robią a później wytwarza się nowy naskórek. Nie było to drogie, coś koło 20 zł:tak:

Dobra na rozstepy i wszelkiego rodzaju blizny jest masa perlowa no-scar.Ja ja mam a polecil mi ja moj lekarz chirurg-dermatolog...szczerze nie uzywalam jej dlugo(na blizne po zabiegu) ale od kilku osob juz slyszalam,ze jest dobra.

z innej beczki, to w moim tesco jest wyprzedaż ubranek dziecięcych typu 3 bodziaki 11 zł. ja się zaopatrzyłam w duże rozmiary, moze i któraś z Was się skusi :happy2:

dziewczyny co na rozstepy zeby je wybielic? chce sobie coś kupić i nie wiem co ;/

Wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale najpiękniej wybiela rozstępy czas :tak: Mam ciemną karnację, u mnie każda rana po wygojeniu pozostawia brazowawe plamy które po b. dlugim czasie znikają, a rozstępy mialam po 1 dziecku - obecnie są mało widoczne. Nie stosowałam żadnych wybielaczy czy maści.

ja kupiłam sobie maść cepan na blizny ale śmierdzi cebulą i jakoś mi to nie pasuje. Pozostaje przy maśle kakaowym i nadzieji ze za jakiś czas mój brzuch nię będzie przypominał tygryska..

reklama
z innej beczki, to w moim tesco jest wyprzedaż ubranek dziecięcych typu 3 bodziaki 11 zł. ja się zaopatrzyłam w duże rozmiary, moze i któraś z Was się skusi :happy2:

U mnie w tesco też wyprzedaż i kupiłam 7-pak bodów za 8,90! I jak znajdę czas to znów się wybiore i też jeszcze zapas zrobie

A jeszcze musze się wam pochwalić, że udało mi się wygrać super aukcje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=701628011

Ostatnia edycja:
Do góry