reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Gosiakma ale ta niania ma wymagania:baffled: a Marys ma rację:tak: zresztą cały czas młodego przewijam na łóżku, tyle że podkładam mu pod dupkę flanelcię z ceratką i w porzo:tak:

wiecie bo przez chwilke sie poczułam jak wyrodna matka ;p
ze inne dzieci mają a Mati nie;) ona to by pewnie chciala zebym miala przewijak bo by jej po prostu bylo wygodniej, nie musialaby sie schylac itp

ja Matiego zawsze przebieram właśnie na łóżku i podkładam mu też pod pupcie podkład taki 2warstwowy z jednej strony cerata taka gumowana a z drugiej flanela, wychaczyłam to kiedyś w lumpie, jak było wszystko po 50gr xD
i przetrwał bardzo wiele inwazji
wiecie co chyba macie racje nie kupie tego przewijaka nie bede ulegać fanaberiom niani.

gosiakma...rzeczywiscie niania wymagajaca...a jaka wygodna;/
ja tez nie mam przewijaka...i rowniez jak Ty zastanawialam sie czy kupic czy nie...ale zastanowilam sie i zrezygnowalam.Dziewczyny maja racje,ze niedlugo maluszki ju za duze beda.
Ja tez Dominika przewijam na lozku tylko ja mam taki"przewijak"z wozka.Domis sie miesci na nim i z jednej strony jest cerata a z drugiej material a w srodku gabeczka-fajna sprawa-bylo w komplecie z wozkiem jak kupowalismy.

klucha a co do maty...moj misiu tez nie za bardzo chce na niej lezec...chwilke polezy popatrzy na zabawki wiszace i tyle wszystkiego...wogole praktycznie jakby uwagi nie zwracal...wprawdzie dostal ja pare dni temu ale dobrze,ze nie kupilismy...a ja jeszcze chcialam fisher price...;/

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ryczeć mi się chce, bo dopada mnie jakiś leżaczkowy pech. Na allegro kupowałam już 2 razy - pierwszy totalna pomyłka (po interwencji w Allegro oddali mi pieniążki) a teraz właśnie rozpakowałam inny leżaczek - a on ma wadę fabryczną :-:)-:)-( Niby sprawa oczywista.
Napisałam już do sprzedawcy, załączyłam zdjęcia .... tylko tak się zastanawiam co z kosztami transportu?
Już raz zaplacilam za wyslanie towaru do mnie, teraz zabule za zwrot, a co z odeslaniem innego leżaczka ????

ale pech;/
patewka jak ja reklamowalam inny towar to zwrocili mi kase za sprzet + kase za wysylke towaru do nich ale za wysłanie do mnie nie ;/
i z tego co wiem to wielu sprzedawcow tak robi niestety chociaz moim zdaniem to nie fair

takze za odesłanie powinni Ci zwrocic i za wyslanie nowego lezaka nie powinnas płacic i domagaj sie tego.

Ja teraz też bym nie kupowała przewijaka.
Dla Ani kupiliśmy komodę z przewijakiem, bardzo dużym, więc mieści się na nim spokojnie ona, stos ubranek i podręcznych rzeczy. Potem ten przewijak można zdemontować i zostaje normalna, fajna komódka. Używana, z allegro, w bardzo dobrym stanie. Więc zakup uważam za udany. Rzeczywiście wygodnie przewijać dziecko na swojej wysokości, pod tym wzgledem mi to pasuje.
Inny przewijak nie miał u mnie racji bytu. Albo za małe, albo wydawały się niestabilne.
A teraz kupować to się poprostu nie opłaca. Argumenty j/w.

Tez sobie bardzo chwale przewijak, a mam taki zakladany na łózeczko, mój ma 80 cm długosci wiec jeszcze troche mi posłuzy.
Ja bym teraz tez juz nie kupowała jesli do tej pory radzilas sobie doskonale bez niego.

reklama
patweka no to niezle jaja
co do przewijaka ja mam cerate taka dwustronna cienka gabka wypchana i tyle i taki wiekrzy w lazience lezy ale ten maly byl z tutejsza gazeta gratis a duzy kosztowal grosze

Do góry