auliya - dzięki za wskazówkę, o JEDO nie wiedziałam! a rzeczywiście szukam tańszego wózka i w ogóle to kupimy wózek używany - wygląd wózka jakoś nie ma dla mnie zupełnie znaczenia byleby materiał nie był jakoś wielce zniszczony - najczęściej jednak gondole wyglądają jak nowe, zwłaszcza po jednym dziecku
w sumie szukamy znowu quinnego speedy - fajnie się składa nie jest zbyt duży, ale polskie wózki muszę przyznać też są bardzo fajne - widział naprawdę świetny cocneco - niestety do niego tylko foteliki coneco, które nigdy nie miały robionych testów - mimo, że bardzo ładne - odpadają - przez jakiś czas jak byłam w sądzie to naoglądałam się spraw o śmiertelne wypadki drogowe, do nich robiona jest bardzo szczegółowa dokumentacja zdjęciowa ......... od tego czasu jeżdżę ostrożniej, już prędkość 60 km/h bywa niestety zabójcza :-(, dobry fotelik to podstawa ! a my z racji wyprowadzki na wieś sporo będziemy jeździć
choć większość fotelków wygląda podobnie - ich budowa i wewnętrzne wzmocnienia to przy maxi cosi i innych testowanych - lata testów i prób
sorki, że się tak rozpisałam ...
adaptery to rzeczywiście żaden problem