aniolek20k
Fanka BB :)
r_p77 polecam robilam zakupy wszystko super.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam pytanie - czy kupowałyście coś na Allegro od sprzedawców baby-time lub r_p77? Mam zamiar u któregoś z nich zrobić duże zakupy.
Dzięki za odpowiedź.
A zabawki grające,to powiem Wam,że ja we wszystkich zasłaniam od wew. głośniczek W ogóle grające zabawki to na mnie jak płachta na byka.
Zazwyczaj bez względu na rodz. zabawki i firmę wszędzie są te same muzyczki.Można zwariować.
Oczywiście coś tam będzie grało,karuzelka itp.
Ale ogólnie to wole zabawki nie grające.
o sie usmialampokrewna duszo!!!! Mój syn bał się wszystkiego co gra I z zasady prosiłam żeby mnie nie uszczęśliwiać grajkami ,podobnie było z córką i teraz też tak zrobię... Mój bratanek ma za to cała masę takich zabawek najbardziej rozwaliła mnie wańka-wstańka która wydawała z siebie dźwięk jęczącego ducha jak potrąciłam kosz z zabawkami i to zajęczało to prawie na serce zeszła.w sklepie pani zaprezentowała mi leżaczek z jakąś melodyjką jak zobaczyła moją minę to przełączyła na szum fal... A ja z zapytaniem do niej gdzie jest toaleta:-d:-d,mąż wyszedł bo tak się śmiał....