reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
A zabawki grające,to powiem Wam,że ja we wszystkich zasłaniam od wew. głośniczek:-p W ogóle grające zabawki to na mnie jak płachta na byka.
Zazwyczaj bez względu na rodz. zabawki i firmę wszędzie są te same muzyczki.Można zwariować.:baffled:
Oczywiście coś tam będzie grało,karuzelka itp.
Ale ogólnie to wole zabawki nie grające.:dry:

Pokrewna duszo!!!! Mój syn bał się wszystkiego co gra:tak: i z zasady prosiłam żeby mnie nie uszczęśliwiać grajkami ,podobnie było z córką i teraz też tak zrobię... Mój bratanek ma za to cała masę takich zabawek najbardziej rozwaliła mnie wańka-wstańka która wydawała z siebie dźwięk jęczącego ducha jak potrąciłam kosz z zabawkami i to zajęczało to prawie na serce zeszła:szok:.W sklepie pani zaprezentowała mi leżaczek z jakąś melodyjką jak zobaczyła moją minę to przełączyła na szum fal... a ja z zapytaniem do niej gdzie jest toaleta:-D:-D,mąż wyszedł bo tak się śmiał....

pokrewna duszo!!!! Mój syn bał się wszystkiego co gra:tak: I z zasady prosiłam żeby mnie nie uszczęśliwiać grajkami ,podobnie było z córką i teraz też tak zrobię... Mój bratanek ma za to cała masę takich zabawek najbardziej rozwaliła mnie wańka-wstańka która wydawała z siebie dźwięk jęczącego ducha jak potrąciłam kosz z zabawkami i to zajęczało to prawie na serce zeszła:szok:.w sklepie pani zaprezentowała mi leżaczek z jakąś melodyjką jak zobaczyła moją minę to przełączyła na szum fal... A ja z zapytaniem do niej gdzie jest toaleta:-d:-d,mąż wyszedł bo tak się śmiał....
:-D:-D o sie usmialam :-D:-D

Haaaahaha ja też się uśmiałam :rofl2:
Powiedzcie mi własnie coś nt. zabawek, ja nie wiem, co0 kupuje sie takim niemowlakom. Zapowiedziałam wszystkim, żeby nie przynosili mi maskotek, więc mam nadzieję, że dostaniemy ich mało ;-)

maskotki sie kurza, i ja nawet jak dostalam to na poczatku trzymalam z dala od łuzeczka, najlepsez wg. mnie sa gryzaki, grzechotki i gumowe zabaweczki albo silikonowe dla takiego malucha, bo wszystko pcha do buzi co w raczki trafi.

reklama
witajcie Kwietniowe Mamusie wpadam do Was w odwiedziny z watku majowego :)
mam pytanie odnośnie sprzedawcy r_p77
aniolek20k piszesz, że jesteś zadowolona z niego ale powiedz mi po jakim czasie on się w ogóle do Ciebie odezwał po dokonaniu zakupów? Zrobiłam wczoraj u niego dość spore zakupy i wysłałam mu maila z info o przelewie i nic...zero odzewu. Nie wiem czy mam się denerwowac czy po prostu on tak ma ...

Do góry