reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
A zabawki grające,to powiem Wam,że ja we wszystkich zasłaniam od wew. głośniczek:-p W ogóle grające zabawki to na mnie jak płachta na byka.
Zazwyczaj bez względu na rodz. zabawki i firmę wszędzie są te same muzyczki.Można zwariować.:baffled:
Oczywiście coś tam będzie grało,karuzelka itp.
Ale ogólnie to wole zabawki nie grające.:dry:

Pokrewna duszo!!!! Mój syn bał się wszystkiego co gra:tak: i z zasady prosiłam żeby mnie nie uszczęśliwiać grajkami ,podobnie było z córką i teraz też tak zrobię... Mój bratanek ma za to cała masę takich zabawek najbardziej rozwaliła mnie wańka-wstańka która wydawała z siebie dźwięk jęczącego ducha jak potrąciłam kosz z zabawkami i to zajęczało to prawie na serce zeszła:szok:.W sklepie pani zaprezentowała mi leżaczek z jakąś melodyjką jak zobaczyła moją minę to przełączyła na szum fal... a ja z zapytaniem do niej gdzie jest toaleta:-D:-D,mąż wyszedł bo tak się śmiał....

pokrewna duszo!!!! Mój syn bał się wszystkiego co gra:tak: I z zasady prosiłam żeby mnie nie uszczęśliwiać grajkami ,podobnie było z córką i teraz też tak zrobię... Mój bratanek ma za to cała masę takich zabawek najbardziej rozwaliła mnie wańka-wstańka która wydawała z siebie dźwięk jęczącego ducha jak potrąciłam kosz z zabawkami i to zajęczało to prawie na serce zeszła:szok:.w sklepie pani zaprezentowała mi leżaczek z jakąś melodyjką jak zobaczyła moją minę to przełączyła na szum fal... A ja z zapytaniem do niej gdzie jest toaleta:-d:-d,mąż wyszedł bo tak się śmiał....
:-D:-D o sie usmialam :-D:-D

Haaaahaha ja też się uśmiałam :rofl2:
Powiedzcie mi własnie coś nt. zabawek, ja nie wiem, co0 kupuje sie takim niemowlakom. Zapowiedziałam wszystkim, żeby nie przynosili mi maskotek, więc mam nadzieję, że dostaniemy ich mało ;-)

maskotki sie kurza, i ja nawet jak dostalam to na poczatku trzymalam z dala od łuzeczka, najlepsez wg. mnie sa gryzaki, grzechotki i gumowe zabaweczki albo silikonowe dla takiego malucha, bo wszystko pcha do buzi co w raczki trafi.

reklama
witajcie Kwietniowe Mamusie wpadam do Was w odwiedziny z watku majowego :)
mam pytanie odnośnie sprzedawcy r_p77
aniolek20k piszesz, że jesteś zadowolona z niego ale powiedz mi po jakim czasie on się w ogóle do Ciebie odezwał po dokonaniu zakupów? Zrobiłam wczoraj u niego dość spore zakupy i wysłałam mu maila z info o przelewie i nic...zero odzewu. Nie wiem czy mam się denerwowac czy po prostu on tak ma ...

Do góry