reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
ja mam pytanko odnosnie karuzeli FISHER PRICE OCEAN WONDERS
czy ktoras z was ja ma lub miala i czy mozna ja jakos podglosnic bo ona strasznie cicho gra??

dziewczynki zainspirowana przecudnum pokojem Ma Duni postanowilam tez zaszalec i jakos przyozdobic sciane nad lozeczkiem (ktorego jescze nie mam) i mam pytanie----czy znacie takie nalepeczki na sciane ktore nie odkleja sie razem z farba i nie pozostawia na scienie zadnych plam????

ja mam pytanko odnosnie karuzeli FISHER PRICE OCEAN WONDERS
czy ktoras z was ja ma lub miala i czy mozna ja jakos podglosnic bo ona strasznie cicho gra??

ja mam tą z misiami-motylkami-pszczółkami, i są tam dwa stopnie regulacji głośności, w ogóle są cztery przyciski, kolejno: power, światełko (wł./wył.), muzyka (wł./wył.), i właśnie stopień głośności - dwa do wyboru.

ja juz nie kupuje ciuszkow bo za duzo to nie zdrowo:-) teraz biore sie za powazne rzeczy--lozeczko musze nabyc w marcu koniecznie.Troszke sie ociagalam z tymi zakupami i teraz powoli biore sie za zaleglosci tylko na wyplate poczekam ;-)

my wczoraj dokupilismy nozyczki, zapinke do smoka, pojemnik na smoka..itp czyli rzeczy ktore juz zamykaja wlasciwie liste dla Małej.
jeszcze wacikow nie moglam dorwac :-)

Spaczyno dziekuje za odpowiedz ja mam ja wlasnie na tym 2 stopniu ale wydaje mi sie i tak cicha hmmm moze dlatego ze my miszkamy w kawalerce wiec jak ja wlaczalam przy telewizorze to on zagluszal ta muzyke..
a ta Twoja glosno gra czy nie??? bo moze ja mam jakas wadliwa:angry:

reklama
Do góry