reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
ja mam pytanko odnosnie karuzeli FISHER PRICE OCEAN WONDERS
czy ktoras z was ja ma lub miala i czy mozna ja jakos podglosnic bo ona strasznie cicho gra??

dziewczynki zainspirowana przecudnum pokojem Ma Duni postanowilam tez zaszalec i jakos przyozdobic sciane nad lozeczkiem (ktorego jescze nie mam) i mam pytanie----czy znacie takie nalepeczki na sciane ktore nie odkleja sie razem z farba i nie pozostawia na scienie zadnych plam????

ja mam pytanko odnosnie karuzeli FISHER PRICE OCEAN WONDERS
czy ktoras z was ja ma lub miala i czy mozna ja jakos podglosnic bo ona strasznie cicho gra??

ja mam tą z misiami-motylkami-pszczółkami, i są tam dwa stopnie regulacji głośności, w ogóle są cztery przyciski, kolejno: power, światełko (wł./wył.), muzyka (wł./wył.), i właśnie stopień głośności - dwa do wyboru.

ja juz nie kupuje ciuszkow bo za duzo to nie zdrowo:-) teraz biore sie za powazne rzeczy--lozeczko musze nabyc w marcu koniecznie.Troszke sie ociagalam z tymi zakupami i teraz powoli biore sie za zaleglosci tylko na wyplate poczekam ;-)

my wczoraj dokupilismy nozyczki, zapinke do smoka, pojemnik na smoka..itp czyli rzeczy ktore juz zamykaja wlasciwie liste dla Małej.
jeszcze wacikow nie moglam dorwac :-)

Spaczyno dziekuje za odpowiedz ja mam ja wlasnie na tym 2 stopniu ale wydaje mi sie i tak cicha hmmm moze dlatego ze my miszkamy w kawalerce wiec jak ja wlaczalam przy telewizorze to on zagluszal ta muzyke..
a ta Twoja glosno gra czy nie??? bo moze ja mam jakas wadliwa:angry:

reklama
Do góry