reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Tak mi się przypomniało, że jeśli chodzi o biedronkę to trzeba zwracać uwagę na wielkość produktów. Ja to jakaś nie przytomna jestem bo specjalnie po drodze weszłam podejrzeć ten proszek LOVELA z bonusowym płynem do płukania i owszem sprawdziłam, że proszek ma 1,8kg i że jest dodawane coś w płynie również LOVELA (nie wiem ile i czy płynu do płukania czy płynu do prania) wiem, że na cenę nie spojrzałam...
Ja zrezygnuję bo wolę płynne środki piorące ale jeśli to za 15 zł to chyba warto (w markecie był za 20 i tak jak patrzę na te dostępne w necie to najprawdopodobniej też 1,8kg)... wolę uprzedzić bo niektóre rzeczy robią w specjalnych wydaniach dla biedronki przykładem jest Coca-Cola 1,75l (zamiast 2l) i jak dzisiaj zauważyłam Lipton 75 saszetek(zamiast 100) - opakowania wyglądają tak samo jak normalnie dostępne większe i w trakcie zakupów w Biedronce można przepłacić (lub przynajmniej nie zaoszczędzić)...
W ogóle to nie lubię tych sklepów bo wszystkie są zaprojektowane tak, że trzeba przejść przez całość żeby się do wyjścia dostać i w dodatku jak się nic nie kupiło to przez kolejkę przy kasie trzeba się przeciskać bo nie mają wyjścia dla klientów bez zakupów...

reklama
Dzisiaj zamówiliśmy wózek i jutro ma być kurier z nim:-) jest to prezent od moich rodziców;-)Kolor zielony - tylko na żywo wygląda całkiem inaczej.
QUINNY SPEEDI SX+GONDOLA+ ŚPIWÓR+TORBA+CITI+WYS (558143307) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Oraz taki albumik na pamiątkę, jest fajny bo ma kartki z kartonu i zdjęcia się wkłada, a w większości trzeba wklejać.
ALBUM NASZEGO DZIECKA WARTO!!! NA CAŁE ŻYCIE (545962967) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Ostatnia edycja:
wozeczki i album sliczne.
ja kupowalam album jak julka sie urodzila za 60 zl., potem zrobie zdjecie okladki to wkleje, taka materialowa okladka twarda z koronka i misiu w okienku takie slodziutkie sa rzeczy dla maluszkow

dziewczynki wozeczki super:tak::-)
o albumiku i my bedziemy musieli pomyslec, bo wydaje mi sie to fajna sprawa;-) ostatnio zona mojego taty pokazywala taki albumik swojej corki, pamiatka super:tak:
a ja mam pytanie.. zaczelam powoli szykowac torbe do szpitala.. nio i tak sie teraz zastanawiam co wziasc ze soba.. kupilam poki co bialego jelenia w plynie, laktacyd, nio ale czytalam ostatnio o tantum rosa.. nio i tak sie zastanawiam czy to wszystko jest mi potrzebne naraz w szpitalu:confused: bo znajac moje zdolnosci do pakowania to ja na 2 dni wezme ze soba chyba ze 2 torby, bo wszystko mi sie przydatne wydaje:zawstydzona/y:

ten albumik swietna sprawa tez musze sobie sprawic taki, co do torby to jeszcze nie zaczelam i tez za bardzo nie wiem co tam pakowac

reklama
ja tez zaczęłam sie pakować i w pół utknęłam bo torby mi brakło:rofl2:
muszę większą załatwić:szok:
ja biorę tylko tamtum rose.
Ale te big podpaski i podkłady to tyle miejsca zajmują ze się zastanawiam czy nie włożyć tego w oddzielna reklamówkę??

Do góry