reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Jeszcze pare słów o torbie, bo jestem z niej baaardzo zadowolona. :tak:
Torbę kupiłam z innej firmy, jest średniej wielkości ale ma mnóstwo schowków, przegródki na butelki, przewijak, termoopakowanie, opakowanie na smoczki, etui na telefon, no i można ją nosić na ramieniu. Kolor też idalnie pasuje do brązu wózka. Mam w planie dokupienie parasolki w zielonym kolorze.

Załączniki

• torba-1.jpg
    torba-1.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 36
  • torba-2.jpg
    torba-2.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 37
  • torba-3.jpg
    torba-3.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 38
  • torba-4.jpg
    torba-4.jpg
    77,7 KB · Wyświetleń: 31
A ja leżaczki oglądam.I zdecydować sie nie mogę:sorry2:
Chyba chciałabym jakiś mały,żeby mi się wszędzie zmieścił,w kuchni na stole;-)
Dla takiego większego szkraba (co siedzi) to mam mała bujawke elektryczną.
I chyba jakiś prosty,bo zazwyczaj tysiąc bajerów wcale nie jest potrzebne
Z kształtu to mi sie ten podoba LEŻCZEK FISHER PRICE SENSORY j6987 ROZWIJA ZMYSLY (555670523) - Aukcje internetowe Allegro
Wczoraj używany za grosze poszedł.Tylko nie wiem czy te różne muzyczki to ja koniecznie chcę:-p
A taki przed chwilą bym wygrała za 50 zł,ale się rozmyśliłam
FISHER PRICE LEŻACZEK ZABAWKI WIBRACJE H5126 (547955513) - Aukcje internetowe Allegro
Doradźcie jakiś (niekonicznie z tych)

Dzisiaj bylam na małych zakupkach i kupiłam sobie koszulę nocną z guziczkami, 2 saszetki Tantum Rosa i gaziki do pępuszka. Fioletu 1% niestety nie było, w poniedziałek ma już być.

reklama
Odebrałam materac do kołyski i koszyka do wanienki na kosmetyki. Niestety po paczkę musiałam pofatygować się na pocztę sama. :dry: Miałam, co prawda, materac w komplecie z kołyską, ale wydał mi się za cieńki i za miękki, kupiłam więc porządny, oddychający. Nie zamierzam oszczędzać na kręgosłupie synka. ;-)

Wstąpiłam też do drogerii i kupiłam kosmetyki dla synka firmy Bübchen: płyn do mycia od głowy do stópek, płyn do kąpieli (2-fazowy z oliwką), krem do pupy, oliwkę i krem do buzi. Kupiłam też dużą paczkę (czyli 4 opakowania) chusteczek nawilżonych Pampers Sensitive i dwa opakowania pieluch Pampers New Born 1. Zastanawiam się tylko czy 2 paczki (54szt.) to nie za mało... :confused:

Ile Wy kupiłyście pieluch na początek?

Dla siebie kupiłam wkładki laktacyjne Nuk, ale nie wiem czy to dobry wybór. :baffled:

Do góry