reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
czy tak czy tak dobrze ze wogole chcesz karmic cycem a nie butla od poczatku. wydaje mi sie ze to sie liczy. choc pare msc dobre

To że można się zasłonić to jedno ale to że jakiś nieprzyjemny typ może się trafić np. w parku w trakcie karmienia to drugie... chyba tego drugiego się boję najbardziej. W domku będę karmiła maleństwo w jego pokoju więc goście nie będą problemem...

i ja przyłacze sie do dyskusji o karmieniu.
Bardzo chce karmic piersią, i to do tego stopnia ze az wpadam w paranoje i mi sie to po nocach sni ;D
wiec na razie nastawiam sie na karmienie i nie kupuje zadnych butelek, sterylizatorów ani termoopakowan.
Kupie jednak laktator ręczy, i co jakis czas bede odciągac troche pokarmu i mrozic, zeby w razie 'W' jakbym musiala gdzies na dłuzej sama wyjsc móc nakarmic dziecko, i wtedy nie bede korzytac z butli tylko takiego specjalnego kubeczka do karmienia jaki i na oddziałach noworodkowyh stosują.
Mam nadzieje ze sie uda. Rzeczywistos pokaze co bedzie.

Ja się boję, że będę cały czas siedziec nad maleństwem jak będzie spało, żeby się nie poprzekręcało jak nie trzeba. Myslicie, że te wałeczki co je kupiła AsiaZ są dobrym rozwiązaniem? Bardzo mi sie spodobały :tak:

Ja się boję, że będę cały czas siedziec nad maleństwem jak będzie spało, żeby się nie poprzekręcało jak nie trzeba. Myslicie, że te wałeczki co je kupiła AsiaZ są dobrym rozwiązaniem? Bardzo mi sie spodobały :tak:

Nam położna powiedziała, że dziecko nie będzie się przekręcało i że nic nie potrzeba ale zobaczymy w praktyce bo coś mi się nie chce do końca wierzyć
...

reklama
ja mam takie wałeczki :)
sprawdziłam je przy Marlence i ok :-) ja się lepiej czułam bo miałam pewność że wszystko jest ok ale nie wiem jak Marlenka( nie protestowała):rofl2::rofl2:
Teraz też zamierzam używać przy Zuzi:-):-)

Do góry