reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
no ale wiesz, on się nie przejedzie, bo nie mie pedalowac a chodzi o to na którym by mu bylo się najłatwiej nauczyc. Na penwo nie nauczy sie w 5 minut w slepie, bo na to potrzeba co najmniej tygodni albo i miesiecy w naszym przypadku

No tak, masz rację, nie pomyślałam:-p. Ale i tak chyba najlepsze będzie chociaż posadzenie go na nim, niech chociaż spróbuje nacisnąć na pedał odpowiednio ustawiony. No i rowerki się różnią wagą dość mocno, znajomi kupili 4 latce w zeszłe lato i był tak ciężki (im się wydawało że normalny ale dopiero w porównaniu z innymi okazał się ciężki) że nie dawała rady pedałować.
Ja planuję na wiosnę do domu przynieść rower to niech się po domu Zuzia uczy, może się nauczy do lata:tak:

65-611-thickbox.jpg
73-656-large.jpg

44-433-thickbox.jpg

no to fiolet albo tam pod tym zielonym jest tez model bordowo-różowy

gosiulek a wy czytałyscie jakies opinie o tym wózku? znacie + i -? (i mozecie sie podzielic?)

reklama
na koniec marca.dzisiaj jedzie do lekarza.Zobaczymy co powie.

Kilolek tak Ela się orientowała i co najważniejsze oglądała go w sklepie.Mi tez odpowiada.Ma duże pompowane koła tylko buda głośno się zamyka.Ale teraz jest jakiś nowy model więc nie wiem jak jest.I cena bardzo przystępna.

Do góry