reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

No tak dziewczyny ,zgodzę się z wami z Duplo to one się nie łączą:no: bo to inne klocki jednak u nas najbardziej chodzi o te ludziki(u nas są ok). I mamy też te JIXIN-kolejkę i te z Duplo pasują ale już połowa połamana-podeptana, chyba są delikatniejsze niż lego.

KILOLEK jeśli chodzi o rowerek to ja polecam kupić jakiś hy jak to napisać PRODUKCJI NIEMIECKIEJ bo nie dość że jakościowo super to ładne tylko że drogie:rofl2:my mamy dla Juli już 3 lata i rok temu nauczyła się jeżdzić na 2 kółkach, właśnie dlatego że nie było problemów z pedałowaniem, żadnych luzów itp. Nie płaciliśmy dużo bo kupiłam używany, ale naprawdę jest rewelacyjny.:tak: Dlaczego myślisz że Kubuś się szybko nie nauczy?, a nóż , widelec cię zaskoczy.:-)
Ale ładny ten fiolecik wózkowy.

Ostatnia edycja:
reklama
na koniec marca.dzisiaj jedzie do lekarza.Zobaczymy co powie.

Kilolek tak Ela się orientowała i co najważniejsze oglądała go w sklepie.Mi tez odpowiada.Ma duże pompowane koła tylko buda głośno się zamyka.Ale teraz jest jakiś nowy model więc nie wiem jak jest.I cena bardzo przystępna.
no właśnie ceen jaest bardzo usząca. A jakies minusy poza tą budką?

mamajulii on juz 2 lata nie moze sie naucyc. Miał problemy z napięciem w nodze teraz ju jest ok ale nogi ma słabiutkie i nawet na 3 kolowym nie jest w stanie okręcic pedałow. My mamy rower ale mysle sobie z emoze jest źle dobrany, moze na innym byloby łatwiej ale zupelnie sie na tym nie znam. Na oko jest ok. Dlatego myslalam ze moze jakis fizjoterapeuta cz ktos w tym stylu by doradzil

Gosiulek piekny ten zestaw - czapeczka z bucikami :-) jeśli chodzi o wózio to u nas jeździ tak dużo zielonych i fioletowych że szok. Mi bardzo się podoba ten szaro-różowy.

MamoJulii a jaki macie rower, jakiej firmy? No i fakt, niemieckie firmy są porządne:tak:

Coś jeszcze chciałam ale nie wiem co :-D

DZIUNKA byłam właśnie w garażu popatrzeć ale jakiejś konkretnej firmy nie widzę tylko na stopce i boku ramy jest napis DONA i namalowany jest słoń beniamin blumchen.:eek:

Dziś postaram się zrobić zdjęcie tej sukience już też mam sprecyzowane dla niej określenie ugrzeczniona tak bym ją określiła :-D:-D

reklama
Do góry