reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
proszę,niestety z lampą wyszedł jakiś dziwny kolor :-/ w rzeczywistości jest bardziej naturalny i wygląda na drogą( nie wiem jak lampę wyłączyć)
Co jak wiemy jest bardzo ważne;-)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Cleo, śliczna
C
Cleo1981
Gość
no ba!!!Co jak wiemy jest bardzo ważne;-)
Agrafka - Zuzia w tym roku nosi 110 kurtkę, a ma z Wójcika a tam te rozmiary i tak zawyżone. No i Zuzia jest bardzo duża jak na swój wiek. Ja osobiście bym nie kupowała bo to prawie rok, ciężko przewidzieć ile dziecko urośnie, ale wiem że wyprzedaże kuszą
Cleo - fajna torebka
Ja w Biedronce widziałam że są oprócz bodziaków jeszcze spodenki, śliczne
Cleo - fajna torebka
Ja w Biedronce widziałam że są oprócz bodziaków jeszcze spodenki, śliczne
znalazłam też , że w lidlu będą bodziaki i to do dużego rozmiaru, LIDL Polska - lidl.pl ;-)
reklama
agrafka80
Fanka BB :)
dziewczyny, chciałam Ali kupic samochod albo autobus w ktorym moznaby wozic ludziki - takie z FP i z Duplo. No i normalnie nic nie moge znaleźc :/
znalazlam takie 3, ale one sa male, zmieszcza sie w nim\ch po 2-3 ludziki
FISHER PRICE melodyjny szkoly autobus+ludziki (2099106148) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KLOCKI - Autobus + przystanek - 14el. Abrick Smoby (2069173624) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LEGO Duplo Autobus 5636 NAJTANIEJ SKLEP!! (2108650310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie widzialyscie gdzie jakiegos normalnego pojazdu do ktorego cos sie da wlozyc ?
znalazlam takie 3, ale one sa male, zmieszcza sie w nim\ch po 2-3 ludziki
FISHER PRICE melodyjny szkoly autobus+ludziki (2099106148) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KLOCKI - Autobus + przystanek - 14el. Abrick Smoby (2069173624) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LEGO Duplo Autobus 5636 NAJTANIEJ SKLEP!! (2108650310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie widzialyscie gdzie jakiegos normalnego pojazdu do ktorego cos sie da wlozyc ?