reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziunka klapeczki to tylko nad jezioro , bo w morzu RACZEJ czysto. My mamy klapki basenowe , ale myślę , że można kupić takie niby crocsy.. Lekkie i wygodne

reklama
Dziewczyny mam pytanie- jakie buty na lato macie dla swoich pociech?

Jak ja wam zazdroszcze tej plaży ciągle :) my dopiero nad morze ruszamy 19 sierpnia. I się zastanawiam jakie buty będą mi potrzebne :) podpowiedzcie...

Moja jak narazie ma sandałki z BARTKA i cichobierzki z ELEFANTA (ale chyba już są za małe, kupiłam 2 miesiace temu - możliwe to??)

co do cocodrillo to się nie wypowiem ale w befado tez nam sie pociła to kupiłam taie z wycięciami (mi tez by się pociła jakbym na takie cieplo w trampach po domu biegała) i się nie poci

Kilolku mam nadzieje ze nie zrozumialas ze Oli chodzi w tych trampkach Coccodrillo po domu?

Dzięki dziewczynki :)

My po domku chodzimy w skarpetkach, jak były chłodniejsze dni skarpetki ze skórzaną podeszwą. Mało kiedy kapciuszki befado i to na krotki moment. Kiedy schodzimy do dziadków zakładam kapcie befado ale u nich jest o wiele chłodniej, bo zacieniony dom sosnami i dosc duza wilgotnosc powietrza, garaz pod mieszkaniem.

My w week bylismy na wielkich zakupach, obkupilam małego w ubranka (body fixoni, dresiki coccodrillo, itd itp ) w kaloszki coccodrillo oraz kupiłam małemu sandałki Adidasa :) Superowe mieli tez w Nike'u wiec moze nastepnym razem się skuszę.
Małemu kupilam tez trampeczki befado
SUPER TRAMPKI TENISÓWKI *BEFADO*obówie tekstylne20 (1610629845) - Aukcje internetowe Allegro cos podobnego, taki kolor BEFADO _ NOWOŚĆ _ TRAMPKI _ TENISÓWKI _ 29 (1580179744) - Aukcje internetowe Allegro
wiec bede miala porownanie z coccodrillo. W coccodrillo nozka się małemu pocila NA DWORZU nawet kiedy było ok 10-15 stopni (i to nie była tylko dosc ciepła ale cała mokra, wiec juz więcej nie kupię u nich trampek)

Ula ale ja nigdy nie widziałam trampek w których noga się nie poci:sorry2:

Wracając do rowerków biegowych. Zasięgnęłam języka tu i tam i oto co się dowiedziałam.

Podobno najlepsze jakościowo są rowerki Kettlera. Ok 300zł.

Drewniane niestety nie mają regulacji kierownicy i mimo że wyglądają super - to starczą na krótką chwilę.

Także metalowe, na pompowanych kołach, z regulacją kierownicy i siodełka, nóżka.

Zamieszałam sobie w głowie i nie wiem co teraz.

DZiunka wiesz z tego co ja łsyszałam to te biegowe metalowe sa dosc ciezkie. Dla takiego malucha kolezanka polecała drewniane rowerki. Regulacja siodełka W zupełności wystarcza. Szkoda byłoby mi 300 zł na rowerek , który ma być etapem przejściowym do czasu aż dziecko zacznie pedałować.. chyba , że masz akurat 300 zł wolne :)

My kupujemy jednak młodemu na dzien dziecka stolik i krzesełka z serii Mammut.

A nie wiem czy ciężkie, córka koleżanki (hihihi) dziś śmigała jak strzała a jest wzrostu Asi i waży 2 kg mniej:tak:

300 zł też nie wydam, oj nie.

tez chcialam małej mojej kupić rowerek na dzien dziecka.. ale dowiedzialam sie ze ta kółkach ś kiepskie dla zdrowia/... siostra pytala specjaloistów.
Najlepsze sa te pchacze, na dwóch kółkach co dziecko sie odpucha nóżkami. Ale to nasze pociechy chyba na to jeszcze za małe?? Jak myślicie??

reklama
Z tego co ja zrozumiałam to Asia mówi że biegowy ok a te zwykłe rowerki do pchania przez nas są niezdrowe, tzn nie zrozumiałam, a wydedukowałam;-)

Do góry