My robimy zrzute z chrzestną na klocki lego duplo: LEGO DUPLO 5507 PUDEŁKO KLOCKÓW DELUXE (1589533761) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
AniaSm
Fanka BB :)
my chcemy kupić namiot żeby można było go rozłożyć i w pokoju i w ogrodzie i piaskownice
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
dziewczynki jak Wam się sprawują trampeczki Coccodrilo? Ja powiem szczerze kupilam chyba pierwszą i ostatnia parę.
Nóżka mega się poci! W Befado po domku w kapciuszkach tez się poci ale nie az tak. Dodam ze poci się bardzo nawet jak jest na dworzu nie za ciepło
Nóżka mega się poci! W Befado po domku w kapciuszkach tez się poci ale nie az tak. Dodam ze poci się bardzo nawet jak jest na dworzu nie za ciepło
agrafka80
Fanka BB :)
dziewczynki jak Wam się sprawują trampeczki Coccodrilo? Ja powiem szczerze kupilam chyba pierwszą i ostatnia parę.
potwierdzam pocą się, ale nie mam porównania z innymi trampkami..
co do cocodrillo to się nie wypowiem ale w befado tez nam sie pociła to kupiłam taie z wycięciami (mi tez by się pociła jakbym na takie cieplo w trampach po domu biegała) i się nie poci
ja zaraz się przerzucę na jakieś sandałki i bardziej powycinane butki. Bo te coccodrillo ładnie wyglądają ale to guma i tektura taka..
Dziewczyny w czym wasze dzieci chodzą teraz po domu? Ala chodzi na bosaka albo w skarpetkach albo takich fajnych materialowych ciapkach-pieskach, które kiedyś w rossmanie kupiłam. Ale jak jesteśmy u teściów w domu to jest tam bardziej zimno i brudno, bo chodzi się przez korytarz wiec zakładam jej trampki z braku innych domowych butków. Mierzyłam befado, ale wydają mi się strasznie ciężkie jak na domowe butki ????
kilolek
podwójna listopadowa mama
mój nosi po domu befado taiego rodzaju CHAPCIE BEFADO, r. 22 STAN BDB, TANIO! ZOBACZ! (1610239553) - Aukcje internetowe Allegro
a po dworku to my już dawno w sandałkach smgamy, jak troche chłodniej to w befado zakrytych (bo nie mogłam dostać trampek na taką maciupka nóżkę w dodatku z wysokim podbiciem) ew jak bardzo zimno albo mokro to trzewiki
Czy ktos poza nami nosi jeszcze 20?
a po dworku to my już dawno w sandałkach smgamy, jak troche chłodniej to w befado zakrytych (bo nie mogłam dostać trampek na taką maciupka nóżkę w dodatku z wysokim podbiciem) ew jak bardzo zimno albo mokro to trzewiki
Kuba do tej pory chodzil po domku w Befado ale od pewnego czasu woli w samych skarpetkach chociaz ma dzien, ze ledwo stanie na nogi a juz karze sobie zakladac pantofle ale zdarza sie to ostatnio rzadko, woli w skarpetach albo na bosaka. A jak bylam w Polsce to kupilam kolejny numer, zeby mial ale najwidoczniej teraz nie chce...
Kilolek moj nosi rozmiar 22
aa nasze befado sa z przodu zabudowane., takie
BEFADO! Buciki z dziurkowaną podeszwą rozm.22 (1568963716) - Aukcje internetowe Allegro
Kilolek moj nosi rozmiar 22
aa nasze befado sa z przodu zabudowane., takie
BEFADO! Buciki z dziurkowaną podeszwą rozm.22 (1568963716) - Aukcje internetowe Allegro
My smigamy w skarpetkach. Co do bucików Coccodrillo to owszem nóżki się pocą ale tak samo jak w innych. Teraz kupiłam te człapaczki w Lidlu i są extra!!! Wcześniej kupiłam w Tesco ale to są lepsze bo maja wokół nóżki materiał i lepiej trzymają. Chyba kupie jeszcze jedną pare.
reklama
W każdym trampku poci się noga niestety. I brzydko pachnie. My już od jakiegoś czasu w sandałkach śmigamy, takich na trzy paski. A jak jest b.zimno i pada jak dziś to w takich podobnych, ale nie lakierowanych CCC - Wiosna/Lato 2011
A co do samego coccodrillo to Asi trampki z nogi spadają, rozciągnęły się jakoś, a Julki trampki poszły w szwie (ten sam materiał przy palcach). Ale paragony wyrzucone...
Dziewczyny w czym wasze dzieci chodzą teraz po domu? Ala chodzi na bosaka albo w skarpetkach albo takich fajnych materialowych ciapkach-pieskach, które kiedyś w rossmanie kupiłam. Ale jak jesteśmy u teściów w domu to jest tam bardziej zimno i brudno, bo chodzi się przez korytarz wiec zakładam jej trampki z braku innych domowych butków. Mierzyłam befado, ale wydają mi się strasznie ciężkie jak na domowe butki ????
Jak mieszkaliśmy w domku to bardzo ciągnęło od podłogi i młoda chodziła w befado (ktoś tu dał link, takie dziurki w podeszwie) i noga się nie pociła zbytnio, skarpety z podeszwą ściągała. A teraz w bloku na boso - inaczej sobie nie wyobrażam, taka u nas parówa. Jakby ktoś chciał z sauny skorzystać - ZAPRASZAM!
My 22 - ale zależy głównie od firmy.