reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
dziewczynki jak Wam się sprawują trampeczki Coccodrilo? Ja powiem szczerze kupilam chyba pierwszą i ostatnia parę.
Nóżka mega się poci! W Befado po domku w kapciuszkach tez się poci ale nie az tak. Dodam ze poci się bardzo nawet jak jest na dworzu nie za ciepło :(

co do cocodrillo to się nie wypowiem ale w befado tez nam sie pociła to kupiłam taie z wycięciami (mi tez by się pociła jakbym na takie cieplo w trampach po domu biegała) i się nie poci

dziewczynki jak Wam się sprawują trampeczki Coccodrilo? Ja powiem szczerze kupilam chyba pierwszą i ostatnia parę.
Nóżka mega się poci! W Befado po domku w kapciuszkach tez się poci ale nie az tak. Dodam ze poci się bardzo nawet jak jest na dworzu nie za ciepło :(

potwierdzam pocą się, ale nie mam porównania z innymi trampkami..

co do cocodrillo to się nie wypowiem ale w befado tez nam sie pociła to kupiłam taie z wycięciami (mi tez by się pociła jakbym na takie cieplo w trampach po domu biegała) i się nie poci

ja zaraz się przerzucę na jakieś sandałki i bardziej powycinane butki. Bo te coccodrillo ładnie wyglądają ale to guma i tektura taka..

Dziewczyny w czym wasze dzieci chodzą teraz po domu? Ala chodzi na bosaka albo w skarpetkach albo takich fajnych materialowych ciapkach-pieskach, które kiedyś w rossmanie kupiłam. Ale jak jesteśmy u teściów w domu to jest tam bardziej zimno i brudno, bo chodzi się przez korytarz wiec zakładam jej trampki z braku innych domowych butków. Mierzyłam befado, ale wydają mi się strasznie ciężkie jak na domowe butki ????

Kuba do tej pory chodzil po domku w Befado ;) ale od pewnego czasu woli w samych skarpetkach ;) chociaz ma dzien, ze ledwo stanie na nogi a juz karze sobie zakladac pantofle ale zdarza sie to ostatnio rzadko, woli w skarpetach albo na bosaka. A jak bylam w Polsce to kupilam kolejny numer, zeby mial ale najwidoczniej teraz nie chce...
Kilolek moj nosi rozmiar 22
aa nasze befado sa z przodu zabudowane., takie
BEFADO! Buciki z dziurkowaną podeszwą rozm.22 (1568963716) - Aukcje internetowe Allegro

My smigamy w skarpetkach. Co do bucików Coccodrillo to owszem nóżki się pocą ale tak samo jak w innych. Teraz kupiłam te człapaczki w Lidlu i są extra!!! Wcześniej kupiłam w Tesco ale to są lepsze bo maja wokół nóżki materiał i lepiej trzymają. Chyba kupie jeszcze jedną pare.

reklama

W każdym trampku poci się noga niestety. I brzydko pachnie. My już od jakiegoś czasu w sandałkach śmigamy, takich na trzy paski. A jak jest b.zimno i pada jak dziś to w takich podobnych, ale nie lakierowanych CCC - Wiosna/Lato 2011

A co do samego coccodrillo to Asi trampki z nogi spadają, rozciągnęły się jakoś, a Julki trampki poszły w szwie (ten sam materiał przy palcach). Ale paragony wyrzucone...

Dziewczyny w czym wasze dzieci chodzą teraz po domu? Ala chodzi na bosaka albo w skarpetkach albo takich fajnych materialowych ciapkach-pieskach, które kiedyś w rossmanie kupiłam. Ale jak jesteśmy u teściów w domu to jest tam bardziej zimno i brudno, bo chodzi się przez korytarz wiec zakładam jej trampki z braku innych domowych butków. Mierzyłam befado, ale wydają mi się strasznie ciężkie jak na domowe butki ????

Jak mieszkaliśmy w domku to bardzo ciągnęło od podłogi i młoda chodziła w befado (ktoś tu dał link, takie dziurki w podeszwie) i noga się nie pociła zbytnio, skarpety z podeszwą ściągała. A teraz w bloku na boso - inaczej sobie nie wyobrażam, taka u nas parówa. Jakby ktoś chciał z sauny skorzystać - ZAPRASZAM!

Czy ktos poza nami nosi jeszcze 20?

My 22 - ale zależy głównie od firmy.

Do góry