reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Martolinka ja uwazam ze kask MUSI być koniecznie dokłądnie dopasowany i dobrze pozapinany, a czy on bedzie chiński to wiesz-teraz wszystko w chinach robia ;-)

mój Kuba ma "chińszycznę" dziadki kupili w markecie jak rowerek kupowali, a sąsiadka ma markowy za ileśtam... i uważam, ze nasz o niebo lepszy (poza głupawym wzorkiem). Oba są regulowane czyli rosną razemm z dzieckiem ale nasz na tej śrubie ma jeszcze miękką gąbkę a ten markowy nie ma czyli plastik w główkę uwiera. A tak poza tym to niczym się nie różnią.

Marta to juz drwenianego nie kupujesz??sliczny jestten co dalas w linku i juz sie wacham czy aby takiego nie kupic:-) poza tym u mnie w okolicy duzo dzieciakow ma rowerki zwykle wlasnie tej firmy z linka i sa sliczne i zwracaja uwage...

dziewczyny a macie dla dzieciakow buciki crocsy??

Ilona , kilolku gdy piałam chińszczyzna miałam na myśli te kaski , które nie mają certyfikatu bezpieczeństwa Ce. Nie mam manii marki , czy zeby wydac jak najwiecej i sie pochwalić:tak: po prostu tak jak patrzymy na certyfikaty przy fotelikach warto zwrócić uwage równiez przy wyborze kasku. A czy jest z Chin , czy z baja bongo to nie ma znaczenia

Gieoska ten rowerek ma regulacje i hamulec. Jest tylko 0,5 kg ciezszy od drewnianego . Pompowane koła to super sprawa. Wybierzemy sie do decathlonu i przymierze małego , dopiero potem bede kupowac

Marta to juz drwenianego nie kupujesz??sliczny jestten co dalas w linku i juz sie wacham czy aby takiego nie kupic:-) poza tym u mnie w okolicy duzo dzieciakow ma rowerki zwykle wlasnie tej firmy z linka i sa sliczne i zwracaja uwage...

dziewczyny a macie dla dzieciakow buciki crocsy??

Julia ma, ale takie maluchy jak Asia też widzę że chodzą i się zastanawiam. Ja sama uwielbiam w nich chodzić, ale Asia jednak ma jeszcze trochę koślawe nóżki i nie wiem czy jej nie zaszkodzę.

dlaczegoi roweki te plastikowe przez Nas pchane są złe???a chciałąm kupić na Dzień Dziecka.mały ostatnio jezdził u kolezanki i super się mu podobało.ale co w nich złego to ja nie wiem co????
drewniany mamy w piwnicy u tesciów po braciszku ciotecznym...

reklama
A nie wiem, też pierwsze słyszę. Moja mama ma dla Miłka - i to jest wieczny punkt zapalny, Asia za nim szaleje. I też chciałabym kupić,a le mam do wybory ten czy biegowy i będzie biegowy.

Do góry