reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
mnie też podobają się te łóżeczka z drewex-u ale niestety jak patrzę na całokształt dla nas praktyczniejsze będzie turystyczne....
i już chyba jutro napewno je zamówimy :-p
bo ostatnio coś się przeciągało przez to sprawdzanie i szukanie kuriera:tak:

A te z teranovy to ciazowe? Nie widzialam tam nigdy ciazowych ciuchow. A dawno je tam kupowalas?

ja tez bylam zaskoczona ze tam sa takie spodnie:-)tak sa to typowe ciazowe spodnie..a kupowalam je jakies 3tyg temu ale bylo ich mnustwo..rybaczki ciazowe tez byly..wiec jak masz mozliwosc to skocz do teranowy moze uda sie cos znalezc:-)

a ja znalazłam taka wanienkę, bardzo mi sie podoba ale musze przemysleć czy bedzie tez praktyczna bo troszke kosztuje....
FISHER PRICE J7813-C WANIENKA AKWARIUM +ZABAWKI (646140470) - Aukcje internetowe Allegro

wanienka jest super.... widziałam ją na żywo...
też będę taką kupować ....:tak: u nas jest po 30e.... więc taniocha.....:-p

a wózek ... do pewnego czasu miałam go na liście ale musiałam ją zmniejszyć i odpadł.... zostało mi jeszcze 5 wózków.... i nie mogę się zdecydować....:sorry2:

ja wanienke mam stara...juz nie najlepiej wyglada...bo i ja sie w niej mylam,jak moj M prysznic naprawial....ale co tam stare ale jare:-pa i mam oszczedzone i w kieszeni..hiihih...

co do wozka...jakos nie za bardzo mi wpadl w oko...no ale to rzecz gustu oczywiscie..nie wszyscy musimy miec taki sam:tak:

reklama
anja masz rację....:tak: wszystko zależy od gustu....
u mnie było tak że podobał mi się ten wózek...
ale znalazłam takie które podobały mi się bardziej..... więc odpadł:sorry2:

Do góry