reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
mnie też podobają się te łóżeczka z drewex-u ale niestety jak patrzę na całokształt dla nas praktyczniejsze będzie turystyczne....
i już chyba jutro napewno je zamówimy
bo ostatnio coś się przeciągało przez to sprawdzanie i szukanie kuriera
i już chyba jutro napewno je zamówimy
bo ostatnio coś się przeciągało przez to sprawdzanie i szukanie kuriera
A te z teranovy to ciazowe? Nie widzialam tam nigdy ciazowych ciuchow. A dawno je tam kupowalas?
ja tez bylam zaskoczona ze tam sa takie spodnie:-)tak sa to typowe ciazowe spodnie..a kupowalam je jakies 3tyg temu ale bylo ich mnustwo..rybaczki ciazowe tez byly..wiec jak masz mozliwosc to skocz do teranowy moze uda sie cos znalezc:-)
madziek
listopadówka 2009 :)
Ewelia pokoik jest cudny!!!!!!!!!!!!!!!
dziubasek08
Fanka BB :)
No to ja się jutro wybiorę )))ja tez bylam zaskoczona ze tam sa takie spodnie:-)tak sa to typowe ciazowe spodnie..a kupowalam je jakies 3tyg temu ale bylo ich mnustwo..rybaczki ciazowe tez byly..wiec jak masz mozliwosc to skocz do teranowy moze uda sie cos znalezc:-)
a ja znalazłam taka wanienkę, bardzo mi sie podoba ale musze przemysleć czy bedzie tez praktyczna bo troszke kosztuje....
FISHER PRICE J7813-C WANIENKA AKWARIUM +ZABAWKI (646140470) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE J7813-C WANIENKA AKWARIUM +ZABAWKI (646140470) - Aukcje internetowe Allegro
_Roszpunka_
a ja znalazłam taka wanienkę, bardzo mi sie podoba ale musze przemysleć czy bedzie tez praktyczna bo troszke kosztuje....
wanienka jest super.... widziałam ją na żywo...
też będę taką kupować .... u nas jest po 30e.... więc taniocha.....
a wózek ... do pewnego czasu miałam go na liście ale musiałam ją zmniejszyć i odpadł.... zostało mi jeszcze 5 wózków.... i nie mogę się zdecydować....
ja wanienke mam stara...juz nie najlepiej wyglada...bo i ja sie w niej mylam,jak moj M prysznic naprawial....ale co tam stare ale jarea i mam oszczedzone i w kieszeni..hiihih...
co do wozka...jakos nie za bardzo mi wpadl w oko...no ale to rzecz gustu oczywiscie..nie wszyscy musimy miec taki sam
co do wozka...jakos nie za bardzo mi wpadl w oko...no ale to rzecz gustu oczywiscie..nie wszyscy musimy miec taki sam
reklama
_Roszpunka_
anja masz rację.... wszystko zależy od gustu....
u mnie było tak że podobał mi się ten wózek...
ale znalazłam takie które podobały mi się bardziej..... więc odpadł
u mnie było tak że podobał mi się ten wózek...
ale znalazłam takie które podobały mi się bardziej..... więc odpadł