xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Kilolek a ten Twoj wozeczek z graco to ma jakas gonolke dla maluszka?
Kolorki superowe! Szczegulnie ten blekitny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, mam do was pytanie. Zaczynam zastanawiac sie nad wozkiem, a widze ze wy juz w wiekszosci macie upatrzone modele. Na co nalezy w pierwszej kolejnosci zwrocic uwage wybierajac wozek? Nie wiem dokladnie, co jest bardzo istotne a co mniej. Prosze o wszelkie rady, bo kupno wozka to chyba dosc powazna sprawa (a przynajmniej nie tania):-)
no niestety gondolki nie ma. Ale tylne siedzenie rozkłada się na płasko. Trzeba dokupić takie ocieplane nosidełko www_e-graco_pl GONDOLA NOSIDLO KOSYCOT GRACO (667046867) - Aukcje internetowe Allegro niestety nie ma w tej kolorystyce.Kilolek a ten Twoj wozeczek z graco to ma jakas gonolke dla maluszka?
ja myślę, ze będę z niej w domu korzystać np do karmienia jesli starszak będzie zbyt wymagającyJa też jestem za chustami - byłam na zajęciach gdzie strasznie to polecali jako najbardziej naturany sposób noszenia dzieciaczka i przedłużenie czasu prenetalnego (bliskośc matki i ułożenie tłowia dziecka). Obawiam się jednak, że przez zime u nas to się nie sprawdzi - ja chyba na wiosne zacznę korzystać z chusty.