reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

U nas tez wiecznie coś hehe :))) Ja porzadną suszarke kupiłam jak byłam w ciąży i to był najlepszy zakup w moim życiu :))) Dziś jade kupić zabawke dla mojego męża i dla mnie a dokładnie Playstation :))) Zakupi się zumbe i bedziemy sie odchudzac :))))

reklama
OJJJ PLAYSTATION to byly czasy :)
gralam w to w szczegolnosci crasch bandykut nie wiem jak się to pisze taki lisek całymi dniami, ale to było z 10 lat temu :)
a na spotkaniach ze znajomymi gralismy w jakies bitwy :)
super sprawa :)
potem kupilismy playstation wyzszą wersję ale nawet nie wiem gdzie ona jest :) moze czas odkurzyc je :)

My też nie jeden wieczór przegraliśmy na PS ale teraz zwyczajnie nie ma na to czasu.

Co do dodatków typu trzepaczka do jajek czy chlebak to zawsze mi z nimi nie po drodze:-D trzepaczkę mam dopiero od kilku tygodni:-D człowiek uświadamia sobie że mu jakaś pierdoła jest potrzebna dopiero kiedy chce jej użyć;-) a potem się zpaomina żeby kupić.

My też garliśmy w różne gry, a teraz konsola leży na dnie szafy i sie kurzy. Nie mamy weny na gry, a o czasie nie wspomne.

No u nas to będzie pierwsze PS. Raz grałam u kolegi i spodobalo mi sie. Pewnie zabrzmi to śmiesznie ale kupujemy je zamiast rowerka lub wioślarza. Chcieliśmy kupic jakis sprzet sportowy ale po pierwsze miejsca brak a po drugie potem stoi klamot. Stwierdziliśmy, że może PS i jakieś gierki typu aerobik, boks... Zobaczymy hehe...

AZA to nie lepiej WII i panel WII SPORT ? moim zdaniem o wiele lepsze bo na biezaco cie filmuje, wrzuca na ekran i wirtualny trener mowi czy dobrze cwiczysz. masz tam rozne treningi a do samego WII masz zawsze gry, np tenis, golf, itd. :)
ja sie na to czaje i czaje i chyba sobie kupie w kwietniu :D

PS ma tez gierke co mówi, ze dobrze ćwiczysz, ma kamerki i kontrolery ruchu. Ja najbardziej czaje sie na zumbe bo jest 100 razy lepsze niż aerobik. Chodziłam na aerobik ale to z zumby wychodziłam cała spocona :))) Drugą rzeczą PS ma blu-ray więc 2 pieczenie na jednym ogniu :)))

reklama
Ja na żaden. Po prostu nie kupuję. Marcela przymierzałam w sklepie do rowerka to nie chciał siedzieć juz nie mówiąc o położeniu stóp na pedały do króych ledwo dostaje, a na podstawki nie chce dawać nóg bo ma za wysoko kolana. U sąsiadki przymierzałam go do rowerka takiego z głową misia co ma tacke na nogi to też nie chciał tam nóg kłaść, za długie ma nogi na tą podstawkę, a do pedałów nie dostaje. Więc jak nie chce to nie.......W tym roku ma jeżdzik a jak ewentualnie mu sie zachce to na chwile pozycze od sąsiadki i juz. Szkoda kasy moim zdaniem po to tylko zeby go powozić bo pedałowac sam to nie bedzie. Na drugi rok kupi sie taki na którym bedzie mu sie dobrze jezdziło. Zobaczymy jak młody urośnie - czy bedzie to 3-kołowiec czy 2-kołowiec z dwoma małymi kółkami po boku.

Ostatnia edycja:
Do góry