reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
super się sprawuje, już pisałam ;-) mamy za sobą kilkukilometrową wycieczkę z "piknikiem". Jakkolwiek wzbudzamy zainteresowanie, przednie foteliki to rzadkość.

No ja dziś poszalałam na targowichu i wydałam 500 zł wrrr... Kupiłam w prezencie ślubnym dla kuzynki komplet sztućców i fajny wytłaczany koc. Kupiłam jeszcze sobie butki za 35 zł i sukienko-tunike za 35 i mojemu męzowi pare rzeczy :))) I jeszcze wreszcie kupiłam garnek do gotowania mleka na indukcji bo ostatnio ciągle mi wykipuje...

Wrzucam nową posciel bo ktoras z mam mnie o to prosiła :-)

DSC06093.jpgDSC06095.jpgDSC06096.jpg

Ula posciel boska a jaki macie duzy materacc?bo rama lozka mi sie bardzo podoba skad ona??i macie jakies inne meble pod ta rme lozka?

dziękuję :)

łóżko jest standardowe z materacem 160x200 (ale jest bardzo duże :) ) materac jest bardzo gruby, kupiony w ikea ma ok 22 cm, nie wiem ktory to na stronie bo sam mąż kupował. Łóżko jest z black red white. Przescieradło na materac musi byc 180x200. Nie poszalelismy z sypialnią bo jakis czas temu jak bylismy na dole kupilismy komody do pokoju naszego jeszcze przed narodzinami Olinka zebysmy mogli dla niego rzeczy tam chować. Komody z Ikea mamy 2 sztuki 4 szufkady i jedna 6 szuflad. Kolor wenge tak jak i łóżko.
IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | HOPEN | Komoda, 4 szuflady
a teraz musielismy do tych komód dokupic łóżko, a ze brw ma przystępne ceny a nas remont ogołocił wiec kupilismy takie łóżko:
Sypialnia - Kolekcje - August

powiem szczerze ze brw ma całkiem całkiem meble do sypialni i dosc przystepne ceny. Materac kosztował 2x tyle do rama łózka :)

reklama
Ula dzieki:-)super mi sie podoba ta rama i tez mamy materac 160/200..
Ula a jak jakosciowo te komody z ikei??nie sa tandetne??tez je ogladalam:-)

Ostatnia edycja:
Do góry