reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

no chyba właśnie muszę coś wybrać, bo ni mam miejsca na tyle gratów :)
Mamy do dyspozycji tylko dla nas cały schowek na piętrze, ale już jest zawalony po sufit rowerami i różnymi innymi rzeczami :)

reklama
agafka - jesli to kwestia miejsca a dysponujesz wystarczajacą iloscia gotówki;-) to kup rowerek i parasolke ktora sie składa do małych rozmiarow, takie zwykłe przewaznie sa malutkie po złożeniu. Nasza stoi za zasłoną i naprawde kompletnie jej nie widac. Rowerek - duża frajda dla dziecka, ale jak chcesz gdzies dalej i szybciej iśc to rowerkiem to tak szybko sie nie smiga :-) bo jest bardziej wywrotny, zwłaszcza przy krawężnikach i innych, no i pchać ciężej niz rowerek prowadzic Mi Julek ciągle skręca kierownicą i wstaje w rowerku wiec nie ma szans isc na rowerku nawet do sklepu bo nawet bym jablek spokojnie nie wybrała.

Ja zamierzam kupić takie coś: BIG PIASKOWNICA MUSZLA - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje , już niedługo bedzie ciepło to mała bedzie miala gdzie sie bawic.

my mamy ta muszelke juz 3 lata i ciagle jest super...a stoi caly rok na dworze..wiec i mrozy przyzyla i upaly jest niezniszczalna:-)

Agrafka ja bym wybrala parasolke zamiast rowerka...u mojej Mai sie rowerek nie sprawdzil a dla Kacpra chce teraz kupci taki jezdzik Quick Smart Scuttle Bug JEŹDZIK ODPYCHACZ kurier (1503183216) - Aukcje internetowe Allegro a na jesien/wiosne rowerek biegowy.

ikea tez w swojej ofercie ma/miala łóżka, ktore rosną razem z dzieckiem :)

A wlasnie mialam zapytac czy Wasze dzieci potrafią się juz odpychac nozkami na jeździkach? My mamy jeździk FP Lwa ale OLis jakos nie potrafi na nim jeździc, koleżanki Synek chyba juz porządnie smigał na takim :)

Co do piaskownicy ja tez muszę kupic, ale drewnianą widzialam fajne z przykrywkami ale tez z takim daszkiem, ktory się podnosi do góry a jak się go obniży słuzy jako przykrywka :)

mi się widzi cos takiego:
sirco DREWNIANA PIASKOWNICA Z OPUSZCZANYM DACHEM (1526827368) - Aukcje internetowe Allegro
Piaskownica z ławeczkami SUPER JAKOŚĆ! 170x170 (1504138190) - Aukcje internetowe Allegro
PIASKOWNICA DREWNIANA ZAMYKANA 120x120 DLA DZIECI (1509578523) - Aukcje internetowe Allegro
Kolorowa piaskownica ŁAWECZKI I DASZEK 150 x150 (1513970743) - Aukcje internetowe Allegro

ULA mój nie potrafi. Tzn tak srednio, jak mu sie uda i jak mu sie chce ;] ale jezdzik dopiero od tygodnia ma wiec musi go opanowac. Najczesciej stoi okrakiem, bierze kierownice w dłoń i biegnie :D

Ula moj juz umie przejechac ladny kawalek sam na jezdziku i do przodu i do tylu:p
piaskownice fajne..bedziemy tez u moich rodzicow robic duza drewniana dla dzieciakow bo tam jest duzy ogrod..

Mój na jeździku już od miesiąca śmiga. Na początku tylko do tyłu się odpychał a teraz to już tył, przód i jeszcze skręcanie a właściwie szuranie aby skręcić :))) Ja musiałam obkleić kółka taśmą klejącą bo mi rysowały panele...

reklama
Ula ta ostatnia piaskownica mi sie bardzo podoba.
Moja jeździ na jeździku juz od dawna, świetnie sobie radzi, chociaż nie jest to jej ulubiona zabawa ;-)

Do góry