reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

my też mamy taki fotelik montowany z tyłu, mój mąż woził Elę bez żadnych problemów i Gaję też będzie. Ale ja nie umiem tak niestety, więc ten przedni to dla mnie na samotne z Gają wycieczki, bo w ciągu dnia musze radzić sobie bez męża ;)

reklama
Ula śliczna pościel, ja też mam wszystkie z satyny bawełnianej:-):-):-):-)

Iza podziwiam Cie ja bym nie dała rady na kierownicy wozić za ciężko ale napewno lepiej dziecko widzieć niż nie
natomiast mam po Patrysi taki jak Ilona pokazała i jest super no ale z tyłu:tak::tak:

Dziewczyny kupiłam w końcu kurteczkę dla Igorka na wiosnę bo u nas cieplutko a biedulek musiał w zimowej chodzić:-D:-D

fotelik jest booski! w ogóle nie czuje się, że jest jakieś obciążenie, jest dokłądnie tak samo jak z koszykiem z przodu. Troszkę przeszkadza przy skręcaniu, ale da się przyzwyczaić :) przejechałam się po osiedlu, i zebrałam komentarze - " a pani to zawsze inaczej musi" :-D a Gaja rozbeczała się, jak ją wyjmowałam, bo chciała jeszcze,,

reklama
agrafka my mamy taki
DSC04964.jpg

Ale jeżeli masz wybór wozek czy rowerek wybralabym wózek ;-) Wózkiem wszędzie pojedziesz i dla niuni wygodniejszy.

Do góry