reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ja z innej beczki i wracając do maluchów.

Chciałam podziekować, ponieważ kupiłam kubek, o którym sie wczesniej rozpisywałyście LOVI i jestem baaardzo zadowolona. Marysia w koncu pije wode! :)

A mam pytanko do mam dziewczynek (chociaz może nie tylko ;-)) czy macie już wózki dla lalek i jakie polecacie, no i czy w ogóle warto kupić ?

Moja Maja ma 3 wozki jako pierwszy dostala taki WÓZEK GŁEBOKI ŚLICZY SOLIDNY WÓZECZEK KOLORY (1446982742) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tylko ze z puchatkiem i byl lepiej wykonany ale ksztalt taki sam i to byl najlepszy wozek z tych wszystkich.dstala go jak niama 13mcy i byl idealny bo niziutki..potem miala taka spacerowke jak dala Ankawawa i wozek gleboki taki zwykly ale mniejszy niz dala Agrafka..ogolnie wozki teraz przejal Kacper :-)

Ilona ja bym nie kupowala tych spodni one tak ladnie tylko na zdjeciu wygladaja znam osoby co kupowaly wlasnie ciuchy te japan style i jak im poprzychodzily to takie zwykle szmaty kiepska jakosc.

No wlasnie troche sie obawiam ze to jakis kiepski material bedzie. Mam w miescie 3 chiskie markety, zobacze czy maja moze takie, i przede wszystkim przymierze bo na manekinach lub zdjeciach ciuchy lepiej wygladaja nie :-D

reklama
Dziewczynki macie moze krajalnicę? Na dole u rodziców mialam całe życie firma jakas z nie najwyzszej polki ale sprawdzila sie rewelacyjnie, mamy ją tyle lat a nawet nie trzeba jej bylo ostrzyc. Tutaj na gorze nie mam a zyję jak bez ręki, chleb latam do rodziców kroic bo zawsze rowniutko, cieniutko.
Macie jakas godną polecenia bo muszę sobie cos kupic.

Do góry