reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kupilam małemu w szale zakupów kubeczek lovi z ktorego pije się jak ze szklanki dałam 35 zł i dla mnie to małe ***** nie warte pieniędzy aż takich...oczywiscie mały nie potrafi z tego pić, mi samej jest ciężko ciągnąć a jemu jak mam pokazac zeby ssał szklankę??????? Oj wkurzylam sie tylko ze polecialam na takie gowno....
Dziewczyny ktora go z Was ma? Maluch sobie radzi z tym?

reklama
Kupilam małemu w szale zakupów kubeczek lovi z ktorego pije się jak ze szklanki dałam 35 zł i dla mnie to małe ***** nie warte pieniędzy aż takich...oczywiscie mały nie potrafi z tego pić, mi samej jest ciężko ciągnąć a jemu jak mam pokazac zeby ssał szklankę??????? Oj wkurzylam sie tylko ze polecialam na takie gowno....
Dziewczyny ktora go z Was ma? Maluch sobie radzi z tym?

Ula ale o ktorym dokladnie modelu piszesz taki LOVI KUBEK 360 junior 250 ml 12m+ !!NAJTANIEJ!! (1374624305) - Aukcje internetowe Allegro jak taki to my mamy Kacper daje sobie z nim rade i nawet daje rade wycisnac z niego picie w podloge:-)

Ano taki taki, tylko nie wiem jaka to pojemnosc, 250 wchodzi pod sam wierzch ;P
Hm to Oli taka gapa?? Mi samej ciężko jest z niego pic. ech..widzisz co jednej pasuje drugiej nie :)
Ja zaluję wydanych pieniędzy :( nie tyle ze nie użytkujemy go ale myslę ze za drogi na taką pierdołkę. Oczywiscie kupilam w szale swiatecznych zakupów hehehe

byc moze Oli nie lapie bo on juuz potrafi ze szklanki pic, tylko ze chce ze szklanką biegac i myslalam ze ten kubek bedzie strzalem w 10.

ale jestem zacofana hahahahahaha nie wiedzialam o takim czyms :D:DD:D tez spróbuje ....... na lato coby stary koń z butelka nie latał po dworze :D:D:DD:D poki co mamy niekapka no i kubeczek z dzióbkiem z którego leci ciurkiem no i Marcel uczy sie dozować odpowiednia ilosc płynu aby nie wylatywało i nie zakrztusił sie. Ale faktycznie na dwór czy do wózka na wiosne przyda sie cos niekapiącego a jakikolwiek ustnik zamienie za ssącą szklanke :DDDDD

Ano taki taki, tylko nie wiem jaka to pojemnosc, 250 wchodzi pod sam wierzch ;P
Hm to Oli taka gapa?? Mi samej ciężko jest z niego pic. ech..widzisz co jednej pasuje drugiej nie :)
Ja zaluję wydanych pieniędzy :( nie tyle ze nie użytkujemy go ale myslę ze za drogi na taką pierdołkę. Oczywiscie kupilam w szale swiatecznych zakupów hehehe

byc moze Oli nie lapie bo on juuz potrafi ze szklanki pic, tylko ze chce ze szklanką biegac i myslalam ze ten kubek bedzie strzalem w 10.

Ula my tez ne mamy takiego jak zlinka tylko dokladnie taki od 9mcy LOVI kubek niekapek 360 MINI 210 ml 9m+ TANI! (1357437324) - Aukcje internetowe Allegro moj Kacper podnosi go do gory i pije a wiem ze pije bo potem oddaje mi pusta butle...

Mama kup kup fajna sprawa ja zaluje ze nie kupilam wiekszego odrazu:-( a czy to taki niekapek to nie wiem moj K zrobil z niego kapek hehe:-)

Co kupić Asi na gwiazdkę ma chrzestny? Nie drogiego, bo to jeszcze młodzik niepracujący ;)
Miał kupić sanki ale nie można juz NIGDZIE dostać drewnianych z oparciem, a przez inrternet już za późno.

Z zabawek to ma chyba wszystko:eek:a może nie?;-) chciałam te osmiorniczki do kąpieli ale nie ma chyba w sklepach... a ciuchy mam więc po co... mama jej kupiła wózek dla lal, ja klocki...podpowiedźcie coś PLISSS

Co kupić Asi na gwiazdkę ma chrzestny? Nie drogiego, bo to jeszcze młodzik niepracujący ;)
Miał kupić sanki ale nie można juz NIGDZIE dostać drewnianych z oparciem, a przez inrternet już za późno.

Z zabawek to ma chyba wszystko:eek:a może nie?;-) chciałam te osmiorniczki do kąpieli ale nie ma chyba w sklepach... a ciuchy mam więc po co... mama jej kupiła wózek dla lal, ja klocki...podpowiedźcie coś PLISSS

Piszesz o ten osmiornicy co Katerinka miala?to widzialam taka w tesco za chyba niecale 60zl a do tego teraz juz zabawki sa wyprzedawanbe wiec mozna taniej pewnie ja dostac...

reklama
Do góry