reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Gie-oska - dzięki za info, chyba będę musiała albo dziś, nienawidzę zakupów w tłoku robić, więc weekendowy wypad na zakupy traktuję jako karę, albo jutro wyskoczę z roboty;-)

jak tylko gieoska wspomniała o przecenach w hm to pojechałam :) kupiłam taka czape misiaka jak dziewczyny , graatowa koszule w krate, koszulke ze snoopym i body :) kurcze nic wiecej bo było przebrane

Gosia super zakupy :-) czapeczki bardzo twarzowe z tym że z ceną pojechali bo ja czapkę w H&M kupiłam nie po przecenie za 12zł

Aza
maniaczko... Konradek ma swój pokój jak mniemam bo tyle cudów co ma... :-):-):-)

Etna
super body :-)

Aza heh Twój maluch ma jak w raju tyle zabawek! I dobrze niech ma :) Ja jakoś nigdy nie trafiłam na nic (na allegro).

Wiesz... troszku siedze na allegro wieczorkami ale Ty kochana masz jeszcze szkołe a ja tylko dziducha więc czasu więcej :))) Co do zabawek to kiedyś przyszła do mnie koleżanka i powiedziała: "Poj**** Cię? Po co Ci tyle zabawek?" Jednak ja od koleżanki różnie się tym, że ona kupuje np. Fisher Price ale nowe a ja używki więc za jej jedną zabawke ja mam 3 :))) Poza tym zabawki jeść nie wołają więc jak coś wynajde to biore a co tam :)))

Ja z kolei poprosilam o ciuchy dla malego na swieta (tylko moja mama kupi zabawki). Mlody i tak caly dzien chodzi z patelnia albo garnkiem. Zabawki od urodzin leza odlogiem

reklama
ale szalejecie z tymi zakupami :) a zwłaszcza Aza ,ty to jesteś maniaczka zabawek heheh ;)
my zaraz wyruszamy żeby małemu wyrobić nowy paszport i potem na zakupy do nowej galerii ,muszę też mojego wyciągnąć do H&M bo u nas też podobno dużo przecen :)
Kuba dostał od babci ślimaka z FP ale średnio mu się podobał , może się jeszcze rozkręci zobaczymy ,kupiłam mu też na allegro tą kostkę którą ma większość z was i ciekawa jestem jego reakcji jak przyjdzie :)

Do góry