no ja zamowilam przez allegro sanki mam nadzxieje ze dojda na urodzinki bo moj brat za nie placil o takie wybrałam(stwierdzilam ze na spiwor nie bede go naciagac jakby co to ten z x-landera tez pasuje do sanek, ale mysle ze cieply kocyk wystarczy sa pasy to i tak super): SUPER SANKI Z OPARCIEM I PCHACZEM REGULACJA ZIMA (1290772600) - Aukcje internetowe Allegro
![]()
Dziunka swietne te prezenty od twojej mamy, dzieci pewnie beda wniebowziete jak je dostana, taka mate do tanczenia ja zawsze chcialam miec, fajny pomysl kupic teraz prezenty na gwiazdke
Sanki superowe
Co do prezentów - to tak, bo jest duży wybór, potem będą przebrane... Mama kupuje teraz ze względu na nagły przypływ gotówki
Dziewczyny oglądałam dziś ten stolik Chicco w sklepie CHICCO STOLIK EDUKACYJNY 2w1 +KLOCKI +MUZYKA SUPER (1296491770) - Aukcje internetowe Allegro (tak swoją drogą to kosztował tam 188zł.. ) i zdziwiłam się, że jest taki niski, raczej dziecko nie będzie przy nim stac tylko siedzieć albo klęczeć.
Czy inne stoliki też takie są ?
Nie, przy tym z Fisher Price Asia normalnie stoi (ale ona ma 75 cm wzrostu dopiero).