reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

etna śliczna ta pościel :tak:
agrafka mojemu nie przeszkadza w zabawie to że stolik jest niski ,czasami przy nim stoi czasami siedzi a czasami po prostu mu kładę blat na podłodze i się bawi ;-)

my chyba kupimy Kubie w ramach prezentu urodzinowego DVD do samochodu żeby mu się nie nudziło w podróży

reklama
agrafka mojemu nie przeszkadza w zabawie to że stolik jest niski ,czasami przy nim stoi czasami siedzi a czasami po prostu mu kładę blat na podłodze i się bawi ;-)

my chyba kupimy Kubie w ramach prezentu urodzinowego DVD do samochodu żeby mu się nie nudziło w podróży
ahahha no no bo tyle drogi przed nim do polski :D

eee powaznie mówisz? czy żartujesz?

no generalnie wogóle nie powinien a jesli juz to tak krótko, ze raczej nie opłaca sie dvd do samochodu kupować. Ale jak juz mówiłam zrobisz jak uważasz. Kazdy ma własne podejście do róznch spraw w tym oglądania tv

A to samolotem nie możecie?

Dziś doszedł Garnuszek z FP tylko,że zamówiłam na adres zameldowania więc będę mieć jutro,bo brat mi przywiezie ale się cieszę. :D

no generalnie wogóle nie powinien a jesli juz to tak krótko, ze raczej nie opłaca sie dvd do samochodu kupować. Ale jak juz mówiłam zrobisz jak uważasz. Kazdy ma własne podejście do róznch spraw w tym oglądania tv
generalnie wielu rzeczy się nie powinno ale się robi ,jeszcze nie wiem czy się zdecydujemy na zakup ale raczej tak
A to samolotem nie możecie?

Dziś doszedł Garnuszek z FP tylko,że zamówiłam na adres zameldowania więc będę mieć jutro,bo brat mi przywiezie ale się cieszę. :D
możemy samolotem tylko potem nie mamy się czym po mieście poruszać bo my na wsi mieszkamy :tak: , poza tym wiele rzeczy wozimy ze sobą z PL co tutaj nie ma

reklama
Dziewczyny z trojmiasta gdzie mozna kupic rozne pierdołki na roczek???? moze wiecie? moze sa w jakims sklepie sieciowym co? bylabym wczieczna za jakas podpowiedz

Do góry