reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dzięki dziewczyny za opinie o stoliku. Pojadę jutro do hurtowni zabawek m.in. go obejrzeć. Mi nie chodzi o super nie wiadomo co , bo tysiąc funkcji ma np kostka, Asia dostanie też świecące i grające pianinko czy coś w tym rodzaju. Młoda lubi właśnie takie grające rzeczy,ogólnie hałas i myślę że ten stolik to byłby strzał w 10.
Dużego wyboru nie mam ze względu na cenę :( do tego A od dziś bez pracy. nie wiem czy wogóle kupię, ech... no i co z urodzinami.

Acha dzieci b.lubią też coś w tym stylu HIT KOLEJKA EDUKACYJNA NA KÓŁKACH-UCZY i ROZWIJA (1288489613) - Aukcje internetowe Allegro

Etna ten bidon przesłodki!

Gie-oska ale to chyba do gotowania jajka a nie jajeczniczki :D
Fajny bajer.
A kurtkę wybrałabym czarną!

Dziunka wspołczuje utraty pracy. Jeju zawsze pod górke.

Ja niedawno wrociłam z miasta, kupiłam malej samochód z przyczepa z biedrony. Zobaczymy czy bedzie sie jej podobac. Moj N własnie pojechał do pubu-mialam jechac tez ale nie chce mi sie. Poza tym miałam tam jechac w charakterze kierowcy-jak zwykle. Przyjechały do nas siostrzenice moje i mam chwile wolnego. Tylko ten hałas masakra.

Dziunka wspołczuje utraty pracy. Jeju zawsze pod górke.

Ja niedawno wrociłam z miasta, kupiłam malej samochód z przyczepa z biedrony. Zobaczymy czy bedzie sie jej podobac. Moj N własnie pojechał do pubu-mialam jechac tez ale nie chce mi sie. Poza tym miałam tam jechac w charakterze kierowcy-jak zwykle. Przyjechały do nas siostrzenice moje i mam chwile wolnego. Tylko ten hałas masakra.
moj maly tez dostal ten samochodzik ale on tez chyba na etapie poznawania swiata, a nie bawienia sie zabawkami, pewnie minie.
Kupilam dzisiaj ostatni kapek o taki:
pierwszy_new_nieb.jpg

nastepny dopiero kupie ze slomka ten mOmma ze słomką. Tylko dzisiaj facet w sklepie dzieciecym mnie przestrzegł, ze jego corka od razy po piersi pila ze slomki i teraz jej od tej slomki sie zabki lekko rozchodza z przodu, myslicie ze to mozliwe???

moj maly tez dostal ten samochodzik ale on tez chyba na etapie poznawania swiata, a nie bawienia sie zabawkami, pewnie minie.
Kupilam dzisiaj ostatni kapek o taki:
pierwszy_new_nieb.jpg

nastepny dopiero kupie ze slomka ten mOmma ze słomką. Tylko dzisiaj facet w sklepie dzieciecym mnie przestrzegł, ze jego corka od razy po piersi pila ze slomki i teraz jej od tej slomki sie zabki lekko rozchodza z przodu, myslicie ze to mozliwe???

mam taki sam nawet kolor..ile dalas bo ja 4,5 zl.... moj K uwielbia z niego picie rozchlapywac po calej podlodze a potem stoi i sie smieje jak mama lata ze sciera i probuje wszystkie picie zetrzec...

reklama
ja dalam 8,50 to normalnie przeplacilam hihihi
moj nie rozlewa bo ja mu musze trzymac (jedyny tego plus), nawet dzisiaj na 4 razy ale wypil ze 100ml soku z niego

Do góry