reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

etna a może spróbujcie kapka
co do tego bidoniku to ta firma robi śliczne butelki, kubki etc
bardzo mi sie podobaja, ciekawe jak w praktyce sie sprawdzaja te MOMMA, kapka robiłam własnie tak jak agrafka (wyciagalam uszczelke) i maly zanim to wsadzil do buzi to mu cieklo po szyi i nie chcial tego
ja kupiła ostatanio niekapek Aventu i nie podoba mi się - Alicję wkurza jako niekapek bo jest przyzwyczajona do kapka TT. A w wersji bez uszczelki strasznie się z niego leje, wszystko mokre jak tylko odwróci kubek.
Jak dla mnie TT rządzi :)

Dziewczyny co myślicie o takim zestawie muzycznym ?
Stolik perkusja 5007 - Boikido - Zabawki drewniane - Pati i Maks

wyglada ladnie, ale czy da sie to wytrzymac hihihihi

reklama
a zauroczył mnie ten ze słomką moze zamowie: mOmma Kubek ze słomką 250 ml 9m+ GRATIS (1289254259) - Aukcje internetowe Allegro
1289254259
fajny ten bidonik:-)
ja kupiła ostatanio niekapek Aventu i nie podoba mi się - Alicję wkurza jako niekapek bo jest przyzwyczajona do kapka TT. A w wersji bez uszczelki strasznie się z niego leje, wszystko mokre jak tylko odwróci kubek.
Jak dla mnie TT rządzi :)

Dziewczyny co myślicie o takim zestawie muzycznym ?
Stolik perkusja 5007 - Boikido - Zabawki drewniane - Pati i Maks

Agrafka rewelka ta mini orkiestra:-)

a widzialyscie cos takiego mOmma kieliszek do przygotowania jajeczniczki (1300849955) - Aukcje internetowe Allegro

dla mnie szfagierka pokazywala fajny stolik dla dzieci <w reala gazetce> gdzie mozna malowac i rysowac itp ... co myslicie? wiem ze nasze dzieci małe ale moze na wiosne by cos kombinował ? miałby swoje miejsce bo nie mam pomysłu na prezent taki co by go zadowolił na dłuzej ... eh

Ten stolik Dziunki jakiś niski sie wydaje przy tej dziewczynce

Kupiłam butelke ze słomka :D dla Pawcia podoba sie bardzo :) jednak chyba to ze wylewa robi specjalnie w nielapku tez tak mial ...pije pije i ostatni łyk z piciem w buzi smieje sie z buzia otwarta albo jezyk wystawia i zaraz cały mokry eh

Agrafka fajny ten instrument Paweł ma cymbałki jeszcze tatusia swojego :d dziadki znaleźli :D i fajnie gra na nich :D

Dziunka ten stolik wyglada ladnie ale pierwsze o czym pomyslalm to to ze nic nie ma tam ciekawego do zabawy. Moj stoliczek ma schowek, ksiazeczke, pianinko, zabe z gitara i wiele innych a na tym to same kolorowe naklejki tylko.

Sliczne te rzeczy z tej firmy mOmma ;-)

Agrafka perkusja fajna. Oliverowi napewno by sie spodobala on uwielbia wszystkim trzaskac :dry:

Agrafka - perkusja fajna, tylko czy Twoje uszy to wytrzymają ;-);-), moja cholera jest na etapie - chodzę więc mnie takie zabawki nie interesują....
Gie-oska - ta firma mOmma niedaleko moich teściów... w mordę jeża...

dziewczyny a ja znowu wam pomarudze ktora wybrac:-)
1.

ta ostatnia ma Cleo:-) i ona sie az tak nie blyszczy..

Ostatnia edycja:
Ja bym wybrała drugą,,,, bo bardziej widoczna wieczorami ... ale szybciej się brudzi... I ma neutralny kolor,,,, w sumie do wszystkiego pasuje.
A ostatnia jest jak dla mnie za jasna...

reklama
Do góry