reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
kasia a ja Ci nie polecaam tych kubkow co Ilona dala mialam dwa i dwa ciekly...pewnie dlatego ze spadly ale nie wierze ze dziecku ani razy ten bbidon nie spadnie...

Ostatnia edycja:
Dziewczynu ten co ja podałam ma własnie miekka i chuda rurke. Mi narazie nic nie cieknie a spadal setki razy. Poza tym kosztuje 9 zl wiec mozna go co jakis czas wymieniac bo to nie fortuna.

kasia a ja Ci nie polecaam tych kubkow co Ilona dala mialam dwa i dwa ciekly...pewnie dlatego ze spadly ale nie wierze ze dziecku ani razy ten bbidon nie spadnie...
no cóz wsyztskie te bidony prędzej czy póxiej zaczynają ciec. I niestety sa super ale na zimne nopje, bo jesli się podgrzeje to podcisnienei wypycha rurką płyn na zewnatrz dlatego jaużywam dla Kuby tylko latem jak się chlodne picie daje. Ale faktycznie bidony są jak najbardziej godne polecenia.

reklama
Ja dzieki temu bidonowi moge dac malej herbate, mała tak sie przyzwyczaiła do soczków ze słomka(jak byłyśmy w szpitalu to kupowałam soczki, bo musiała dużo pic a ja przez pół dnia byłam bez butelki/kubka) ze pozniej nie chciała pić z kubka. Bidon rozwiazał problem ;-)

Do góry