reklama
Klaudzia jesli kupisz zebre za 10f to daj znać. U nas zebry schodza za ok 200zł używane , wiec chyba taniej kupić w Anglii i wysłać ;-)
wysylka do pl to min 20f...
wysylka do pl to min 20f...
Tak dużo??
Tak dużo??
tyle brali kiedys jak my cos z uk przewozilismy...teraz moze ceny sa inne..moze Klaudzia bedzie znac bierzace...przewoznikowi musi sie oplacac jechac niewiadomo ile po paczke.
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
sa tez przewoźniki co za 1kg biorą 1f <tak słyszałam>
sa tez przewoźniki co za 1kg biorą 1f <tak słyszałam>
no sa ale za min 20f dopiero przyjada
Kasiiula
ahano sa ale za min 20f dopiero przyjadaostatnio Kuzyn K wysylal cos z Londynu do pl i mowil ze za mniej niz 20f nie podjada po paczke...
ahaheheh to trzeba zbiorówkę zrobic ;-) zamowienie i nazbiera sie 20f
... musze z mama pogadac spytac wlasnie o to bo cos wspominala ze ma wysłac czy cos ... najwyzej ślicznie sie usmiechne do Klaudzi albo Katrenki i zamowia mi i wysla na adres mamy
poczekamy pomyślimy zobaczymy
![]()
a Twoja mama w Uk jest tak??a nie ma konta na ebayu??
Kasiiula
tak jest ... niestety nie :d nie jest mobilnaa Twoja mama w Uk jest tak??a nie ma konta na ebayu??
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Klaudzia jesli kupisz zebre za 10f to daj znać. U nas zebry schodza za ok 200zł używane , wiec chyba taniej kupić w Anglii i wysłać ;-)
moj znajomy chcial ostatnio poslac paczke 3kg z ubraniami i chceli 28 funtow na poczcie!!!!! przewoznik faktycznie nie pojedzie za mniej niz 20 funtow. chetnie bym wam wyslala no ale wicej chyba to tu wyjdzie niz w PL
ahaheheh to trzeba zbiorówkę zrobic ;-) zamowienie i nazbiera sie 20f
... musze z mama pogadac spytac wlasnie o to bo cos wspominala ze ma wysłac czy cos ... najwyzej ślicznie sie usmiechne do Klaudzi albo Katrenki i zamowia mi i wysla na adres mamy
poczekamy pomyślimy zobaczymy
![]()
Kasiula po UK moge ci wyslac bez problemu choc wysylka tez pewnie cos kolo 10 funtow pewnie bedzie no a mama moze moglaby ci zabrac jako bagaz podreczny gdyby leciala do PL?