reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziunka nie mam pojecia. Na razie jeszcze moze poczekam i zobacze czy sie znowu zaciekawi nim a jak nie to chcialabym przynajmniej polowe ceny dostac czyli 20 funtow choc watpie ze tyle dostane na ebayu bo aktualnie zerklam i jest ich jedyne 94 :dry: wiec kazdy probuje dorwac jak najtaniej, a stolik w sumie kupili dziadkowie nowy i jest praktycznie w idealnym stanie.

Dziewczyny zeby tylko przesylka byla tansza do PL to bym Wam mogla kupowac i wysylac, ale po prostu sie to nie oplaca :/ Ja czasami jeszcze posylalam tirem rzeczy do PL bo mojemu tacie towar na budowe przywozili ale teraz juz bardzo bardzo zadko przyjezdzaja i z reguly trzeba dojechac do nich daleko.

Zebre mysle ze kupie za okolo 10/15 funtow. wiec naprawde sie oplaca.

Dziunka ale uzywane sa tansze patrzylas na allegro??ZEBRA THE BEST:-)

Popatrzę,ale jakoś nie wierzę w używane zabawki...

co do rowerka to moi rodzice kupili taki i dziewczyny naprawdę POLECAM jest świetnie wykonany
HAUCK ROWEREK 3-KOŁOWY---3 KOLORY---OKAZJA---HIT (1298914121) - Aukcje internetowe Allegro

u was są prezenty na Wielkanoc??? u nas ie ma takiej tradycji a buuuuu :-(
u nas sanki kupili teście te ze śpiworkiem: SANKI Z OPARCIEM,PCHACZEM I ŚPIWORKIEM-WYPRZEDAŻ (1288173994) - Aukcje internetowe Allegro
i też są fajne a śpiworek do wózka też pasuje :-)

U nas też zawsze były drobiazgi ale od kiedy Julka się urodziła kupujemy prezenty, nie jakieś super drogie. I na dzień dziecka też.

klaudzia ty to masz głowe do interesów heheh ;-) , ja też bym chętnie sprzdała kilka rzeczy ale nie znam języka więc wiozę je do PL i tam sprzedaje na allegro ,chociaż tutaj za używane dostałabym tyle co w PL za nowe :szok:
szkoda że w PL nie robią takich przecen jak w innych krajach , ostatnio kupiłam jeansy Diesel za 99nok przecenione z 999nok :szok: ,wyobrażacie sobie w polskim sklepie taką obniżkę z 500zł na 50zł niemożliwe

Ania ja teraz sama opisuje rzeczy ktore sprzedaje ale kiedys mi sie nie chcialo i kopiowalam opisy od innych ludzi hehe ;-) moze sprobuj tak!

a co do przeceny to SZOK!!! az sie wierzyc nie chce! ja najlepsza przecene jaka wychaczylam to sukienka z 70 funtow na 7 wiec w sumie tez niezle ale nie byla ona z diesla haha

Popatrzę,ale jakoś nie wierzę w używane zabawki..

ja mam duzo uzywanych takich pożądnych zabawek typu dinozaur, muzyczny pociag fp, samolot, klocki aktywne, ksiazeczke rymowaneczke itp itp i powiedziec musze ze sa w stanie bdb jak nie idealnym i w niczym nie sa gorsze od nówek.....to ze maja dosłownie pare rysek?? a kosztowały 1/3 tyle co nówka.....dla mnie dobry interes.

ja mam duzo uzywanych takich pożądnych zabawek typu dinozaur, muzyczny pociag fp, samolot, klocki aktywne, ksiazeczke rymowaneczke itp itp i powiedziec musze ze sa w stanie bdb jak nie idealnym i w niczym nie sa gorsze od nówek.....to ze maja dosłownie pare rysek?? a kosztowały 1/3 tyle co nówka.....dla mnie dobry interes.

Ja mam jedną i przestała działać po 2 tyg więc może dlatego mam uraz, ale ok, poszukam :)

MARTA ile kosztowały drewniane klocki? i ile ich tam było i jakie?

reklama
Ja mam jedną i przestała działać po 2 tyg więc może dlatego mam uraz, ale ok, poszukam :)

MARTA ile kosztowały drewniane klocki? i ile ich tam było i jakie?

Dziunka a ta zabawka co Ci sie rozwalila po 2tyg byla firmowa??wiesz fp ma wytrzymale zabawki Kacper wali roznymi o ziemie i sa cale:-) zebr jest tez bardzo wytrzymala Majka wazy ok16kg i zebra daje rade:-)

Marta super te klocki ja mam takie jeszcze po M jakbyl maly tylko kolorkow juz nie maja:-)

Do góry