Kasiiula
mamusia Pawełka :)
u nas na Wielkanoc nie ma prezentów chociaz chrzestny powiedzial ze spacerówke kupi ;P teraz chcial kupic ale na zime to bez sensu tak samo z rowerkiem ;] ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas na Wielkanoc nie ma prezentów chociaz chrzestny powiedzial ze spacerówke kupi ;P teraz chcial kupic ale na zime to bez sensu tak samo z rowerkiem ;] ...
Dziunka ale uzywane sa tansze patrzylas na allegro??ZEBRA THE BEST:-)
co do rowerka to moi rodzice kupili taki i dziewczyny naprawdę POLECAM jest świetnie wykonany
HAUCK ROWEREK 3-KOŁOWY---3 KOLORY---OKAZJA---HIT (1298914121) - Aukcje internetowe Allegro
u was są prezenty na Wielkanoc??? u nas ie ma takiej tradycji a buuuuu :-(
u nas sanki kupili teście te ze śpiworkiem: SANKI Z OPARCIEM,PCHACZEM I ŚPIWORKIEM-WYPRZEDAŻ (1288173994) - Aukcje internetowe Allegro
i też są fajne a śpiworek do wózka też pasuje :-)
Popatrzę,ale jakoś nie wierzę w używane zabawki..
ja mam duzo uzywanych takich pożądnych zabawek typu dinozaur, muzyczny pociag fp, samolot, klocki aktywne, ksiazeczke rymowaneczke itp itp i powiedziec musze ze sa w stanie bdb jak nie idealnym i w niczym nie sa gorsze od nówek.....to ze maja dosłownie pare rysek?? a kosztowały 1/3 tyle co nówka.....dla mnie dobry interes.
Ja mam jedną i przestała działać po 2 tyg więc może dlatego mam uraz, ale ok, poszukam
MARTA ile kosztowały drewniane klocki? i ile ich tam było i jakie?