reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ja też bym wzięła czarny po uwielbiam ten kolor a do tego te fioletowe kozaczki i jescze w fileciku rękawiczki lub/i szalik i bedzie super... Szkoda, ze ten płaszczyk nie jest szary i do tego fioletowe buciki... ostatnio cos za mną chodzi szarość z fioletem... ale póki co szkoda mi kasy, mamy jakieś płaszczyki i kurtki więc w tym roku sobie odpuszcze :)))

Ostatnia edycja:
dziewczyny chce sobie kupic kurtke wczoraj widzialam ja na dziewczynie i super wygla dala ale nie moge sie na kolor zdecydowac. doradzcie:-) ZARA PŁASZCZ, KURTKA BEŻOWA ROZM. M (1295840152) - Aukcje internetowe Allegro do tego chce takie butki ZARA PŁASZCZ, KURTKA BEŻOWA ROZM. M (1295840152) - Aukcje internetowe Allegro albo czarne zalezy od koloru kurtki drugie chcialam takie KLASYCZNE KOZAKI OBCAS SKORA EKO 6019 FIOLETOWY 40 (1296805005) - Aukcje internetowe Allegro doradzcie...

zobacz co ja kupilam dziś i to nie w zarze dałam 200 zł kolor

ten plaszczyk na aukcji wyszedl bladawy bo pewnie z lampa fota robiona ,mi tak tez wyszlo.w rzeczywistosci jest sliczny i
sexy obcisły
DSCN0841.jpg

edit.namierzyłamsie tych flauszowych czy jakich tam plaszczykow i wygladam w kazdym okropnie ,widocznie nie mój styl

a moja rada tylko czarne te plaszcze są ohydne jak dla mnie i oklepane ;-)

Ja też bym wzięła czarny po uwielbiam ten kolor a do tego te fioletowe kozaczki i jescze w fileciku rękawiczki lub/i szalik i bedzie super... Szkoda, ze ten płaszczyk nie jest szary i do tego fioletowe buciki... ostatnio cos za mną chodzi szarość z fioletem... ale póki co szkoda mi kasy, mamy jakieś płaszczyki i kurtki więc w tym roku sobie odpuszcze :)))
Asia te plaszczyki sa tez w szarym kolorze...
zobacz co ja kupilam dziś i to nie w zarze dałam 200 zł kolor

ten plaszczyk na aukcji wyszedl bladawy bo pewnie z lampa fota robiona ,mi tak tez wyszlo.w rzeczywistosci jest sliczny i
sexy obcisły
Zobacz załącznik 296083

edit.namierzyłamsie tych flauszowych czy jakich tam plaszczykow i wygladam w kazdym okropnie ,widocznie nie mój styl

a moja rada tylko czarne te plaszcze są ohydne jak dla mnie i oklepane ;-)

Cleo super ta kurtka co dalas bardzo podobna do tej z linka..gdzie kupilas??i 200zl kosztowla tak??

gieośka kupiłam ją w Wawie w centrum marywilska hehe żeby było smieszniej to jest szyte dla ZARY i część metki wycieta z nazwą ....więc po co przepłacać :D:D:D tak równe 200 zł.ja jeszcze przypinam się w pasie czarnym paskiem z klamra wielką.bedzie d to cykne fotunie.a i kupiłam do tego leginsy,fajnie się wygląda ;-) lansik że hej :D:D:D:D

gieośka kupiłam ją w Wawie w centrum marywilska hehe żeby było smieszniej to jest szyte dla ZARY i część metki wycieta z nazwą ....więc po co przepłacać :D:D:D tak równe 200 zł.ja jeszcze przypinam się w pasie czarnym paskiem z klamra wielką.bedzie d to cykne fotunie.a i kupiłam do tego leginsy,fajnie się wygląda ;-) lansik że hej :D:D:D:D

Cleo te z aukcji to tez dla zary szyte tylko ze metka wycieta...wiec wychodzi na to ze to te same plaszczyki coo Ty kupilas:-) legginsy zwykle czarne??

Cleo te z aukcji to tez dla zary szyte tylko ze metka wycieta...wiec wychodzi na to ze to te same plaszczyki coo Ty kupilas:-) legginsy zwykle czarne??

całkiem możliwe że Ci sami kupcy też handlują na allegro :D
tak zwykłe czarne świecące :D:D

D oszalał :D:D mówi że w koncu wygladam jak żonka a nie jak gówniara :D:D

reklama
tak mam i są fajne bo mozesz poluzowac a jak bardziej sciagniesz to taka kieszonka się tworzy
ta kurtka na tej aukcji jest jak moja jak patrze teraz ale gdybym ją zobaczyla na aukcji nigdy bym nie kupila bo fotka tragiczna a na zywo wyglada ślicznie

czyli brac tak:-) a Ty jaki masz rozmiar tej kurtki i ile masz wzrostu?bo ja 176cm

Do góry