reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

tu masz troche tej oferty Welcome to C&A | Crazy Prices ja mam oferte taka gazetke i sukienki sa w kolorach bordo,fiolet, swetry sa szare sa fajne golfy w week udajem sie na lupy do c&a:-)

Katrenka kapcie i pierwsze kozaczki BOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kapicie to jakies firmowe??strasznie mi sie podobaja:-)
kapcie sa firmy befado...nie wiem czy to znana firma czy nie....:confused:kupilam je w osobnych sklepach i w jednym kosztowaly 22zl ale nie bylo rozmiar wiekszych a chcialam jeszcze jedna pare w na potem wiec drugie wieksze kupilam gdzie indziej i kosztowaly 30zl:confused: chociaz roznia sie tylko kolorem, malej odrazu podpasowaly jak je zalozylam i biega w nich bez prostestu:-)
pierwsze kozaczki kupilam na rynku za 45zl jak juz sie zrobi zimniej a te drugie w sklepie za 25zl...

reklama
kapcie sa firmy befado...nie wiem czy to znana firma czy nie....:confused:kupilam je w osobnych sklepach i w jednym kosztowaly 22zl ale nie bylo rozmiar wiekszych a chcialam jeszcze jedna pare w na potem wiec drugie wieksze kupilam gdzie indziej i kosztowaly 30zl:confused: chociaz roznia sie tylko kolorem, malej odrazu podpasowaly jak je zalozylam i biega w nich bez prostestu:-)
pierwsze kozaczki kupilam na rynku za 45zl jak juz sie zrobi zimniej a te drugie w sklepie za 25zl...

ale mi sie te rozowe kozaczki podobaja masakra i kapcie i tak firma bafado jest znana tania i dobra:-)jestem w szoku ze za 4pary butkow dalas tylko 120zl.

No to ceny BARDZO ale to bardzo atrakcyjne :):):) a buciki przecudne. Ja mojemu tez musze kojejne kapciochy zakupic bo powiem Wam ze przez m-c zdarł juz jedne...wygladaja jak szamty i guma zdarta hehehe

no ja tez...w milym szoku...a kapciuszki wygladaja na solidnie zrobione,wygodne , sa ladne i bardzo mi sie podobaja:-)

Napisz mi prosze o podeszwie w kapciochach.... czy ona jest taka gumowa i miękka ze moze sie wykrecach w rękach [takie ma teraz marcel z deichmana] czy bardziej sztywna i "sliska''. bede musiala przy okazji zagladnac do sklepu bo z allegro jakos chyba nie bardzo, rozmiar rozmiarowi nie równy a i podbicie trzeba dopasowac.

Napisz mi prosze o podeszwie w kapciochach.... czy ona jest taka gumowa i miękka ze moze sie wykrecach w rękach [takie ma teraz marcel z deichmana] czy bardziej sztywna i "sliska''. bede musiala przy okazji zagladnac do sklepu bo z allegro jakos chyba nie bardzo, rozmiar rozmiarowi nie równy a i podbicie trzeba dopasowac.
podeszwa jest gumowa i powiedzialambym srednio mieka tzn jak mala chodzi to zgina sie normalnie itp ale widzialam bardziej miekkie podeszwy...

dziewczyny zauwazylam,z epo ciazy zmienila mi sie cera i skora zrobila sie sucha.... jakos nie moge znalesc dobrego kremu zeby mi podpasowal.... i nie kosztowal fortuny... moze macie jakies sprawdzone produkty?

Ostatnia edycja:
Fajny ten fotelik Chicco.
a jaka jest na nim tapicerka? w dotyku taka "misiowata", jak aksamit?
czy zwykła? no nie wiem jak to nazwac... parciana? :)))))

no dobrze, to to moje lupy :-) kupowalam w takich malych sklepikach w miasteczku obok :-)

Piękne łupy, zazdroszczę że możesz tak kupować bez obecności Amelki. U nas takie kozaki odpadają :(

podeszwa jest gumowa i powiedzialambym srednio mieka tzn jak mala chodzi to zgina sie normalnie itp ale widzialam bardziej miekkie podeszwy...

dziewczyny zauwazylam,z epo ciazy zmienila mi sie cera i skora zrobila sie sucha.... jakos nie moge znalesc dobrego kremu zeby mi podpasowal.... i nie kosztowal fortuny... moze macie jakies sprawdzone produkty?

Kozie mleko Ziaji jest ok, ale krem jogurtowy Ziaji BAJKA. A wierz mi, moja cera -czoło i nos należą do b.suchych. Balsamy z tych serii też są.

Zapomniałam dodać. Byłam w smyku i tam są te patyki z kółkami FP za 35 zł. Dobrze że nie kupiłam, bo wchodzę na Auchan a tam to samo za 28 zł, a nieoryginalne za 25 :D
Nie kupiłam w końcu wcale, bo jak można dostać takie b.podobne f.Baby mix za 12 zł to nie będę przepłacać :D

reklama
Zapomniałam dodać. Byłam w smyku i tam są te patyki z kółkami FP za 35 zł. Dobrze że nie kupiłam, bo wchodzę na Auchan a tam to samo za 28 zł, a nieoryginalne za 25 :D
Nie kupiłam w końcu wcale, bo jak można dostać takie b.podobne f.Baby mix za 12 zł to nie będę przepłacać :D

Dziunka
ja wczoraj probowalam znalezc o jakim patyku Ty mowisz na necie i nie znalazlam daj link bo mnie zaciekawilas hehe:-)

Do góry