reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

czyli brac tak:-) a Ty jaki masz rozmiar tej kurtki i ile masz wzrostu?bo ja 176cm
z kupnem to byla masakra...
łaże po tym centrum łaże..nagle patrze dziewczyna w tej kurtce:O: wchodze do butiku mowie ze super ta kurteczka czy są jeszcze ,sprzedawczyni miała L jeszcze...przymierzyłam mówię ze biorę...a ta dziewczyna miala na sobie M...sie mnie pyta czy moze moja TYLKO przymierzyć...mowie OK...****na małpa przymierzyła nie chciała oddać..gowniara z mamusią buractwo takie no i ja gebe na cały butik ze ma mi oddawać moja kurtę...ze jak swinia sie zachowala itp...i wyobraz sobie jej matka stoi czerwona jak burak nic nie mówi..tamta zaczyna mnie blagac zebym jej dała tą L zwyzywałam ja ze zlosci wkurwiona wyszlam ....ale nie moglam wytrzymać wrocilam się przymierzyłam tą M i tez dobra...bardzo obcisla...L ciut luzniejsza by była...ale nie jest zle....niech sie cieszy ta suczyna ze nie byłam z D bo by z niej zdarł chyba tą kurtkę...chamka jaka no

ja mam 171 i mam M wez L jesteś wyzsza

reklama
z kupnem to byla masakra...
łaże po tym centrum łaże..nagle patrze dziewczyna w tej kurtce:O: wchodze do butiku mowie ze super ta kurteczka czy są jeszcze ,sprzedawczyni miała L jeszcze...przymierzyłam mówię ze biorę...a ta dziewczyna miala na sobie M...sie mnie pyta czy moze moja TYLKO przymierzyć...mowie OK...****na małpa przymierzyła nie chciała oddać..gowniara z mamusią buractwo takie no i ja gebe na cały butik ze ma mi oddawać moja kurtę...ze jak swinia sie zachowala itp...i wyobraz sobie jej matka stoi czerwona jak burak nic nie mówi..tamta zaczyna mnie blagac zebym jej dała tą L zwyzywałam ja ze zlosci wkurwiona wyszlam ....ale nie moglam wytrzymać wrocilam się przymierzyłam tą M i tez dobra...bardzo obcisla...L ciut luzniejsza by była...ale nie jest zle....niech sie cieszy ta suczyna ze nie byłam z D bo by z niej zdarł chyba tą kurtkę...chamka jaka no

ja mam 171 i mam M wez L jesteś wyzsza
niezla przygoda z ta kurtka a panienka jakas walnieta wrrrrrrrr nienawidze takich...

Cleo super kurteczka!!!! :) Gieoska z tego cow iem to w zarze rozmiarówka jest dosc (jak to nazwac ) niska. L dla takiej chudzinki , ale wysokiej bedzie ok :)
ja nie kupuje bitów przez internet. Mam dosc masywna łydkę i ciezko mi kupic buty. Musza miec sporą cholewę , bo inaczej mam bardzo ciasno

Martolinka to masz tak jak ja, łydki mam ogromne i znam ból szukania butów z wysokimi cholewami :)))
Gosia, Cleo jak ja Wam zazdroszcze sylwetek i wzrostu... troche byście oddały kurduplowi ze 158 cm wzrostu :)))

Martolinka to masz tak jak ja, łydki mam ogromne i znam ból szukania butów z wysokimi cholewami :)))
Gosia, Cleo jak ja Wam zazdroszcze sylwetek i wzrostu... troche byście oddały kurduplowi ze 158 cm wzrostu :)))

Aza js tez mam dokladnie 158 cm :-D z tym ze ja nie chciałabym wiecej :) no moze 2 cm bo zawsze maialam jeansy o to przeszycie za długie....miałam bo jeszcze nie schudlam i aktualnie tych cm jest o wiele wiele wiecej :-(

reklama
Cleo super kurteczka!!!! :) Gieoska z tego cow iem to w zarze rozmiarówka jest dosc (jak to nazwac ) niska. L dla takiej chudzinki , ale wysokiej bedzie ok :)
ja nie kupuje bitów przez internet. Mam dosc masywna łydkę i ciezko mi kupic buty. Musza miec sporą cholewę , bo inaczej mam bardzo ciasno

Marta a skad wiesz ze rozmiarowka w zarze jest zanizona??ja mam jeden plaszcz skorzany z zary i jest rozmiar 34 tylko ze on jest bardzo obcisly i teraz nie wiem czy lepiej brac ta kurtke M czy L?? wspolczuje problemu z butami ja zawsze mam miejsce w butach hehe jesli chodzi o lydki:-)

Do góry