Wydaje mi sie, ze juz sporo macie tych wiekszych fotelikow.
Nas dopiero teraz czeka zakup. Skoro juz je troche uzywacie, to napiszcie prosze, jakie macie uwagi do konkretnych modeli... czy nadal byscie je polecaly, czy nie, no i dlaczego?
Dzieki za opinie![]()
Ja mam Maxi Cosi XP i jestem zadowolana. Łatwy montaż i "na macanko" wygodny. Można tez pochylać a ciekawostką jest mechanizm dociągający pasy. Sama naciągasz je tyle ile dasz rade a mocniej dociska mechanizm. To możesz jednak więcej poczytac na necie
Ja właśnie czekam na tą fontanne bo teraz mam podróbe i Konrad ja uwielbia ale neistey jest głośna a po drugie kulki same nie zaczynaja lecieć tylko tyrzeba ręka podciśnienie zrobić. Dziecko biedne kombinuje, kombinuje i najcześciej kończy na zabawce w częściachJa dzis kupilam Oliverkowi prezent na urodziny. Tzn babcia placi ale juz dzis zakupilam bo jest promocja wiec taniej wychodzi ;-)
Oli ma obsesje z pilkami. Uwielbia sie nimi bawic wiec mysle ze taka zabawka w jego przypadku to strzal w 10 ;-)
Pilki wyskakuja po kolei po nacisnieciu przycisku i dziecko wrzuca je z powrotem. Zreszta widac na fotce!
Buy Playskool Busy Ball Popper. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Ostatnia edycja: