reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Wydaje mi sie, ze juz sporo macie tych wiekszych fotelikow.
Nas dopiero teraz czeka zakup. Skoro juz je troche uzywacie, to napiszcie prosze, jakie macie uwagi do konkretnych modeli... czy nadal byscie je polecaly, czy nie, no i dlaczego?
Dzieki za opinie :)

Ja mam Maxi Cosi XP i jestem zadowolana. Łatwy montaż i "na macanko" wygodny. Można tez pochylać a ciekawostką jest mechanizm dociągający pasy. Sama naciągasz je tyle ile dasz rade a mocniej dociska mechanizm. To możesz jednak więcej poczytac na necie:)))

Ja dzis kupilam Oliverkowi prezent na urodziny. Tzn babcia placi ale juz dzis zakupilam bo jest promocja wiec taniej wychodzi ;-)
Oli ma obsesje z pilkami. Uwielbia sie nimi bawic wiec mysle ze taka zabawka w jego przypadku to strzal w 10 ;-)
Pilki wyskakuja po kolei po nacisnieciu przycisku i dziecko wrzuca je z powrotem. Zreszta widac na fotce!

Buy Playskool Busy Ball Popper. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Ja właśnie czekam na tą fontanne bo teraz mam podróbe i Konrad ja uwielbia ale neistey jest głośna a po drugie kulki same nie zaczynaja lecieć tylko tyrzeba ręka podciśnienie zrobić. Dziecko biedne kombinuje, kombinuje i najcześciej kończy na zabawce w częściach :))) Na szczęscie udało mi się wygrać zestew zabawek:zestaw swietnych firmowych zabawek grajacych (1268080512) - Aukcje internetowe Allegro więc czekamy :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Wydaje mi sie, ze juz sporo macie tych wiekszych fotelikow.
Nas dopiero teraz czeka zakup. Skoro juz je troche uzywacie, to napiszcie prosze, jakie macie uwagi do konkretnych modeli... czy nadal byscie je polecaly, czy nie, no i dlaczego?
Dzieki za opinie :)

Lotka to ja zaczne :d
my mamy Chicco
FOTELIK CHICCO KEY 1 X -PLUS 9-18 KG + Termometr (1285665339) - Aukcje internetowe Allegro
i jestem zadowolona szybko sie zapina dziecko wrazie co mozna latwo poluźnic pasy i sciagnac ... Paweł ma wygodnie i grzecznie siedzi w nim ... kolor tez fajny bo ciemny ale nei ponury <choc na zdjeciu na żywszy wyglada> ASTRAL ... jedyny - to to ze latem Paweł pocił sie w nim ...ale wydaje mi sie ze w kazdym foteliku tak jest ... bo jak sami siedzimy przylegle do fotela samochodowego zwyklego zaraz mokrzy jestesmy .. :) a no i montowanie tez proste :) ogolnie jestem zadowolona

a no i dopisuje to co Mama powiedziala ... ten fotelik ma wysuwana opcje wiec jak Paweł spi to "kladziemy" go i głowa ślicznie lezy a nie wisi :)
potwierdzam fotelik bardzo dobry. Ja jestem super zadowolona. Jedyny minus to waga :D bo ja niestety z braku auta biorę dziecko pod pachę, torbę, fotelik i ide do teścia hehe lekko nie jest :d ale na powaznie myślę,z e jego waga jest zaletą jeśli hodzi o bezpieczeństwo w samochodzie (przynajmniej tak mi się wydaje)

podczas mojej zawrotnej podrozy do pl udalo mi sie obkupic mala i kupilam jej kapciuszki do biegania po domu i dwie pary kozaczkow i wszystko kosztowalo 120zl :-) a mnie wlasciwie tylko 50 bo teszte zasponsorowala babcia:-) super zadowolona jestem...no i w koncu moje dziecko ma szalik!!!:-)

Amelka ma w pt hallowen party i dzieciaczki maja przyjsc przebrane...powiedzieli dzis...teraz musze kupic jutro jakis stroj....nie bardzo jestem zadowolona, ze mam na to 1 dzien!

Ostatnia edycja:
podczas mojej zawrotnej podrozy do pl udalo mi sie obkupic mala i kupilam jej kapciuszki do biegania po domu i dwie pary kozaczkow i wszystko kosztowalo 120zl :-) a mnie wlasciwie tylko 50 bo teszte zasponsorowala babcia:-) super zadowolona jestem...no i w koncu moje dziecko ma szalik!!!:-)

Amelka ma w pt hallowen party i dzieciaczki maja przyjsc przebrane...powiedzieli dzis...teraz musze kupic jutro jakis stroj....nie bardzo jestem zadowolona, ze mam na to 1 dzien!

czekamy na zdjecia zakupow:-)a w jakich skelpach butki kupowlas?

Kochane fajnie byłoby gdyby w tym temacie pojawiały sie też typowe promocje DLA MAMY!!! Czy jakas promocja na ciuchy , buty, kosmetyki? a moze ksiazki , czy plyty?

Zaczne : w rossmanie kosmetyki NEUTROGENA- balsam , pomadka , krem w promocji. Cen dokladnie nie pamietam, ale za duzy balsam dałąm niecałe20 zł

Kochane fajnie byłoby gdyby w tym temacie pojawiały sie też typowe promocje DLA MAMY!!! Czy jakas promocja na ciuchy , buty, kosmetyki? a moze ksiazki , czy plyty?

Zaczne : w rossmanie kosmetyki NEUTROGENA- balsam , pomadka , krem w promocji. Cen dokladnie nie pamietam, ale za duzy balsam dałąm niecałe20 zł

dobry pomysl;-)w c&a sa teraz takie fajne(jak ktos lubi0sukienki i swetry dluzsze do leginsow:-)po niecale 50zl wiec chyba tanio

no dobrze, to to moje lupy :-) kupowalam w takich malych sklepikach w miasteczku obok :-)

Załączniki

• DSC05132.jpg
    DSC05132.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC05136.jpg
    DSC05136.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC05134.jpg
    DSC05134.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 41
reklama
o super!! gieoska w jakich kolorach?
tu masz troche tej oferty Welcome to C&A | Crazy Prices ja mam oferte taka gazetke i sukienki sa w kolorach bordo,fiolet, swetry sa szare sa fajne golfy w week udajem sie na lupy do c&a:-)
no dobrze, to to moje lupy :-) kupowalam w takich malych sklepikach w miasteczku obok :-)
Katrenka kapcie i pierwsze kozaczki BOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kapicie to jakies firmowe??strasznie mi sie podobaja:-)

Do góry