reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczyny, ma któraś z was dla córeczki takie rajstopki ze spódniczką ? Fajnie to wygląda na dziecku ?
Ja mojej kupiłam dwie pary takich rajtuzek.Mi się bardzo podobają, ale tak jak pisze Eff_k, trochę się wywija na zewnątrz spódniczka..ale i tak jest słodka!!:-)

Znalazłam jedno zdjęcie w tych rajstopkach, coś tam widać na nim..

Załączniki

• _DSC0034.jpg
    _DSC0034.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 43
Ja dzis kupilam Oliverkowi prezent na urodziny. Tzn babcia placi ale juz dzis zakupilam bo jest promocja wiec taniej wychodzi ;-)
Oli ma obsesje z pilkami. Uwielbia sie nimi bawic wiec mysle ze taka zabawka w jego przypadku to strzal w 10 ;-)
Pilki wyskakuja po kolei po nacisnieciu przycisku i dziecko wrzuca je z powrotem. Zreszta widac na fotce!

Buy Playskool Busy Ball Popper. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

Ja dzis kupilam Oliverkowi prezent na urodziny. Tzn babcia placi ale juz dzis zakupilam bo jest promocja wiec taniej wychodzi ;-)
Oli ma obsesje z pilkami. Uwielbia sie nimi bawic wiec mysle ze taka zabawka w jego przypadku to strzal w 10 ;-)
Pilki wyskakuja po kolei po nacisnieciu przycisku i dziecko wrzuca je z powrotem. Zreszta widac na fotce!

moje bratanice miały taką fontannę i lubiły się nią bawić

będą w Ikea na zakupach kupiłam Kubie klocki i w sumie zadowolona jest bo widzę że się lubi nimi bawić :)

Dziewczyny siostra mi mowila ze w Asterze < nie wiem jaki to sklep ahaha moze u was tez taki jest :D > kupila klocki za 8.9 :)
ZABAWKI FISHER PRICE: PIERWSZE KLOCKI MALUSZKA - Kalisz - Zabawki - Gry - fisher price pierwsze klocki
a co to za sklep jakas ogolnopolska hurtownia??moze ASKOT??bo u mnie sa te hurtownie...klocki i cena bomba..

Klaudzia
tez chcialam ta fontanne chyba Ulenka ja ma...

dziewczyny ja zwarjuje z tymi sankami na nic nie moge sie zecydowac narbardziej podobaja mi sie te sanki za 260zl, ale tyle kasy dac za sanki to straszne musze chyba sie zdecydowac na jakies za 150 ale nie mam pojecia ktore grrrrr
jedne maja nie zdejmowane oparcie, drugie sa krotkie ...........

reklama
hehe u mnie też jest taki sklep chyba to inaczej sklep a propos :) No przejde sie chociaż u nas w społem widziałm gitarke z przyciskami za 11.5 wiec nie wiem sama :p Bo jak tam mu kupiłam z B telefon to z 3 m-ce sie bawił tym póki baterie nie padły .

Do góry