Kasiiula
mamusia Pawełka :)
to stara ju bedziesz ;Pza 9 lat ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to stara ju bedziesz ;Pza 9 lat ;-)
Kasiula powiedz mi zamawiałaś jakąś torebkę u tej dziewczyny Picasa Web Albums - Agnieszka - Torby -torebk... bo się zastanawiam nad kupnem a chyba pisałaś że coś zamówiłaś
domino , ulka i czarna mamba jakby była z innego materiału to bym się nie zastanawiała, no ale nie wiem czy się w końcu zdecyduje bo mają krótkie uszy a ja torby tylko na wózek zakładam , muszę się jeszcze zastanowićjeszcze nie BO NIE MOGE ZDECYDOWAC JAKAAAAAAAAAAA !!!!!!!!
ale napewno bede
jaki twoj typ ???
czytalam komentarze dziewczyny pisały ze w realu ładniejsze niz na fotkach !!
ja pisalam z ta dziewczyna prv i pytalam czy mozliwosc jest doszycia dodatkowej dluzszej abym na wozek załozyla mowila ze nie ma porblemu tylko ze zalezy jaka bo nie wsyztskie materialy ma dlugie ;]domino , ulka i czarna mamba jakby była z innego materiału to bym się nie zastanawiała, no ale nie wiem czy się w końcu zdecyduje bo mają krótkie uszy a ja torby tylko na wózek zakładam , muszę się jeszcze zastanowić
U Tomiego furrrrore zrobilo cos takiego Kubuś Puchatek Przyjaciel do kąpieli. WYPRZEDAŻ (1122183311) - Aukcje internetowe Allegrodziewczyny !!!! chce kupic dla Pawełka do kąpieli jakieś zabawki ... nie wiem co ... macie pomysły moze cos sprawdzonego ??
Zobacz załącznik 265747Zobacz załącznik 265748Zobacz załącznik 265750Zobacz załącznik 265751
Kaczka do kapieli u nas jest zawsze i budzi zainteresowanie + ksiazczeka do kapieli
Dziewczyny ja zbieram sie do zakupu wozka spacerowego od x-czasu. Pomagałyscie mi w szukaniu za co dziekuje- ja w koncu sie zdecydowałam i chce xlandera XA. Przymierzyłam małego, etna ma i jest zadowolona , poza tym lekko sie prowadzi- nie to co mój.Zastanawiam sie nad uzywanym - na allegro niektóre niamal niezniszcone. Tylko mało ludzie spuszczaja z ceny, A jak mam dolozyc 100 , czy 200 zł to wole nowy![]()