reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ojej, Gosiu, dzieki za info, dzisiaj juz nie pojedziemy ale jak K bedzie jutro wracal z Kudowy to zakreci do oszołoma i moze jeszcze beda :)

ostatnio bylo ich sporo ale teraz takie upaly ze ludzie kupuja takie baseniki ale z tego co widzialam to na bierzaco pracownicy oszoloma dokladaja towar:-)mam nadzieje ze sie zalapiecie:-)ja juz mam drugi taki basen bo z pierwszego powietrze uciekalo w ciagu 2godz i oddalam nie bylo problemu z wymiana na szczescie..drugi jest ok:-)

reklama
ostatnio bylo ich sporo ale teraz takie upaly ze ludzie kupuja takie baseniki ale z tego co widzialam to na bierzaco pracownicy oszoloma dokladaja towar:-)mam nadzieje ze sie zalapiecie:-)ja juz mam drugi taki basen bo z pierwszego powietrze uciekalo w ciagu 2godz i oddalam nie bylo problemu z wymiana na szczescie..drugi jest ok:-)

no właśnie chyba kiedyś dalaś nawet fotkę z Kacperkiem... ze tez od razu nie zapytałam gdzie kupilas :( no ale wtedy to nie bylam zdecydowana czy chce, az do wczoraj hyhy :D

Dziewczyny byłyście może w Tuszynie(k/Łodzi) na tym targowisku? Będe jechać za 2tyg i zastanawiam się czy są tam ciuszki dla malucha.

DSCN0298.jpgOto dowód że w rózowym i chlopak moze być:-pza free Igor dostał toż wybrzydać nie będę :-D

Ja wczoraj ferworze zakupów kupiłam klocki A-ku-ku :)
Sassy Klocki A ku-ku 297 - opinie o Sassy Klocki A ku-ku 297
i wieżę z kółek fisher-price.

Klocki się bardzo podobają, bo mamy nieustającą fazę na a-ku-ku, z wieżą Ala jeszcze nie wie co robić, ale można fajnie stukać o siebie kółkami :-)

A ja dostałam niespodziankę - zaprenumerowałam magazyn "Dziecko" i dostałam podgrzewać domowo-samochodowy BabyMoov :-p:-)

reklama
Do góry