reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ania a co wiesz o tym foteliku? Bo ja tez go ogladalam i moj S namawia mnie zebysmy ten kupili, ale ja jakos nie mam przekonania. Boje sie ze przy mocnym hamowaniu wylecialaby mi z niego. No i wydaje mi sie ze bedzie jej goraco w takim woteliku. Kurcze nie wiem juz sama.

A i ten sam system ma jeszcze firma Kiddy.

mysle ze w lecie w kazdym foteliku jest goraco, my mamt romera i ignac jest ostatnio dosyc spocony na plecach...

Dziewczyny czy któras miala styczność z pampersami Sleep&Play? Bo przed chwilą mieliśmy mega awarię, bo ja durna matka nie zajarzyłam że kończą się pampersy:baffled: wysłałam A do kauflandu a tam były tylko te Sleep&Play i je kupił. Tylko one jakieś takie cienkie...

Mialam 1 paczke z meegaa promocji (7zl - byla ciut naderwana folia) wykonczylismy ja po 4 miesiacach "uzytkowania" (63sz. zdaje sie byly). Fakt, sa cienkie, dziec nie ma w nich "wielkiej pupy" i to mi sie podobalo, nawet niezle chlona (np. bardzo luzne kupki nie wyciekaly), ale nie maja gumki w pasie i jakos tak srednio wygodne w zakladaniu, no i sa nasaczane rumiankiem a mloda cos niezbyt tolerowala... jak sie zsiurała to od razu płakała i odparzała jej się pupina, co nie ma miejsca w przypadku innych pieluch nawet tescowych czy rossmanowskich. W zwiazku z powyzszym zakladalam tylko na krotki czas, np przed kąpielą, albo wyjsciem do lekarza/rehabilitacje... Tak czy siak, więcej nie kupie nawet z promocji :)

No ale z pasami są czy bez?

EDIT: ja z tych niedowiarków, ale faktycznie SAME dobre opinie wszędzie.

Dziewczyny czy któras miala styczność z pampersami Sleep&Play? Bo przed chwilą mieliśmy mega awarię, bo ja durna matka nie zajarzyłam że kończą się pampersy:baffled: wysłałam A do kauflandu a tam były tylko te Sleep&Play i je kupił. Tylko one jakieś takie cienkie...
moim zdaniem kiepskie. Jak Kubie na noc zaloże to zawsze przesika. Lipa moim zdaniem

reklama
Dziewczyny no i wkoncu kupilam fotelik... ufff...wybor padl na Maxi Cosi Mobi (montowany tylem do kierunku jazdy). W koncu nie musze juz o tym myslec. Kupilam przez Bobobwozki.pl, teraz tylko zostalo mi czekac az kolezanka mi go przywiezie poczatkiem sierpnia.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: MAXI COSI fotelik MOBI 9-25kg - montowany tyłem do kierunku jazdy kolor red & blue
mam tylko nadzieje ze mi sie w samochodzie zmiesci ;o)
foteli ladny, ale ja juz chce taki montowany do kierunku jazdy :) zeby maly mogl sam z tylu siedziec i bede go widziec

Do góry