reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

buciki rewelacja , chyba też takie mojemu kupie bo inaczej gubimy skarpetki :zawstydzona/y:

Ja mam na to sposób - kupuję większe skarpety , w ten sposób robią się podkolanówki i za chiny ludowe Asia ich nie zgubi. No chyba że zacznie je ciągnąć to w końcu spadną.;-)

Żaba fajna :-)

reklama
Ja mam na to sposób - kupuję większe skarpety , w ten sposób robią się podkolanówki i za chiny ludowe Asia ich nie zgubi. No chyba że zacznie je ciągnąć to w końcu spadną.;-)

Żaba fajna :-)
u mnie nawet to nie pomaga niestety , Kuba ciągle coś z nogami robi np ostatnio ciągle jeździ z nogami na barierce wózka i próbuje zdjąć buty ;)

co do fotelika to myślimy nad kupnem takiego New!!! Fotelik Samochodowy Cybex Pallas +Gratisy ! (1083969669) - Aukcje internetowe Allegro

Też go oglądałam ale ta cena... Tak się zastanawiam czy dziecku wygodnie z tym zabezpieczeniem z przodu. Na długi etrasy to chyba może dziecko drażnić ale nie wiem, nie znam sie... :-p

u mnie nawet to nie pomaga niestety , Kuba ciągle coś z nogami robi np ostatnio ciągle jeździ z nogami na barierce wózka i próbuje zdjąć buty ;)

co do fotelika to myślimy nad kupnem takiego New!!! Fotelik Samochodowy Cybex Pallas +Gratisy ! (1083969669) - Aukcje internetowe Allegro

Ania a co wiesz o tym foteliku? Bo ja tez go ogladalam i moj S namawia mnie zebysmy ten kupili, ale ja jakos nie mam przekonania. Boje sie ze przy mocnym hamowaniu wylecialaby mi z niego. No i wydaje mi sie ze bedzie jej goraco w takim woteliku. Kurcze nie wiem juz sama.

A i ten sam system ma jeszcze firma Kiddy.

Ostatnia edycja:
Ania a co wiesz o tym foteliku? Bo ja tez go ogladalam i moj S namawia mnie zebysmy ten kupili, ale ja jakos nie mam przekonania. Boje sie ze przy mocnym hamowaniu wylecialaby mi z niego. No i wydaje mi sie ze bedzie jej goraco w takim woteliku. Kurcze nie wiem juz sama.

A i ten sam system ma jeszcze firma Kiddy.
jeszcze się nie zdecydowaliśmy bo póki co mamy fotelik do 18kg , ale jakbyśmy kupowali to dopiero po wakacjach i raczej tutaj w NO bo kwotowo wychodzi podobnie
One są bez pasów? :szok: ciekawe jak wypadają w testach
4 gwiazdki w najnowszym teście ADAC , zresztą widzieliśmy najpierw w auto-świecie że dobrze wypadł w testach

No ale z pasami są czy bez?

EDIT: ja z tych niedowiarków, ale faktycznie SAME dobre opinie wszędzie.

Dziewczyny czy któras miala styczność z pampersami Sleep&Play? Bo przed chwilą mieliśmy mega awarię, bo ja durna matka nie zajarzyłam że kończą się pampersy:baffled: wysłałam A do kauflandu a tam były tylko te Sleep&Play i je kupił. Tylko one jakieś takie cienkie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry