reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A ja dziś zaszalałam i pokupowałam sobie bluzeczek na lato i tak mi się sukienkowo zrobiło, że tez nie wytrzymałam i dokupiłam dwie :) hehehe, a co mama też musi mieć frajdę. Do tego buciki i torebka i myślę że kocham lato :D

reklama
Ja mam je od początku. Wiem, ze na razie jeszcze nie potrzebne ale założyłam aby zabezpieczyć łóżeczko przed podrapaniami od przewijaka albo od przykręconej karuzelki

Widzieć to mało, kupiliśmy tydzień temu i nawet już zainstalowaliśmy, tylko młoda nie stoi i ząbków nie "ostrzy" hyhy :-D
Poza tym kupiłam se IKEA | Przybory i gadżety kuchenne | Gadżety kuchenne | IDEALISK | Prasa do ziemniaków mówie Wam - REWELACJA! Moja mama ma od roku i jest zachwycona, fajnie sie przeciska, baaardzo łatwo myje nie tak jak tradycyjne gdzie w każdym zakamarku pełno kartofli. Naprawde polecam, warto wydac te 4 dyszki :-)

I jeszcze jeden gadżet IKEA | Przybory i gadżety kuchenne | Gadżety kuchenne | STRÖSSEL | Łyżka do lodów
ale nie pamietam czy nie byla w promocji po 5 zł. Już potestowaliśmy i też jestem megazadowolona, piękne kuleczki nabiera i wyskakują ładnie bez wydłubywania ;-), a łyżka prosta, bez dzyndzelkow (w poprzedniej plastikowej połamały sie :/) i cena ok.

reklama

Super tyle ze moje lozeczko ma wygiety ksztalt i nie wiem czy by sie to trzymalo. Jest to wmiare gietkie???

dziewczyny prosze o LINKI fotelików samochodowych jakie macie chodzi mi przedzial od 9 kg
dzieki wielkie ;-)

Ja tez poprosze!!!! Zamierzam kupic w PL fotelik i zamontowac jak przyjedziemy i poslac go pozniej do UK bo Oli jeszcze sie miesci niezle w tym z MAXI cosi i wczesniej i tak nie bede go do wiekszego przekladac, no a do jazdy po PL potrzebujemy fotelik

Do góry