reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
a nie lepiej kupić normalne łóżko? Bo na takim to dziekco moze sie przespac kilka razy do roku ale na dłuższą metę to chyba średnio zdrowe
widzę że nie doczytałyście , łóżeczko on ma i prędko mam nadzieje z niego nie wyrośnie i będzie spał z nami w pokoju , a jego pokój będzie bardziej bawialnią niż sypialnią i nie chce go zagracać dodatkowym łóżkiem , na podłodze chcę tam rozłożyć puzzle piankowe i myślałam jeszcze o czym do leżenia no i stąd pomysł na materac lub śpiworek
Kuba MA SWOJE ŁÓŻKO gdzie będzie spał

Hahaha Ania :) Teraz już wiemy :p no ogólnie fajna rzecz :) Ale nie lepiej zainwestować np. w małe mebelki? np. mini sofa gdzie młody będzie mógł sobie usiąść. Albo fotel-pluszak (coś jak worki sako).

ja do xzabawy mam taki kojec (ale bez pzewijaka i tego podwyższenia)
sklep.dzidzio.pl -> Kojec (łóżeczko turystyczne) CONTOUR ELECTRA 9D78 JUPITER 2010, Graco
stoi w saloniewypełniony zabawkami imała lubi w nim sidzieć:-D

a łóżeczko też mam zwykłe, narazie śpi w turystycznym a później dokupię siatkę i będzie spała w zwykłym
SOFT N SECURE BEDRAIL – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

ale nie po to wlazłam na ten wątek...
w środe D ma wolne więc jedziemy po prezenty na dzień dziecka dla małej.... :)
hihih sama jeszcze nie wiem co kupimy..
no i naprawię kompa

reklama
Do góry