reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

;D firmy Tup-tup,

wczoraj wystawilam kolyske na allegro i po godzinie sprzedalam :-( smutno mi sie zrobilo
tyle lat czekalam na ta kolyske, a maly juz niej wyrosl
myslalam ze jej nie sprzedem :zawstydzona/y:tak szybko

teraz szukam jakiegos krzeselka, ale ceny za uzywane trzymaja sie do 180/200 zl to duzo jak za uzywane, szukam dalej :-(

Ja ani mąż nie mamy smykały do sprzedawania, napisz mi proszę za ile kupiłaś a za ile sprzedałas? Ja muszę swoją sprzedać ale dałam za nią ok 400 zł i głupio mi sprzedawać za połowę ceny.

Ostatnia edycja:
reklama
..Ja ani mąż nie mamy smykały do sprzedawania, napisz mi proszę za ile kupiłaś a za ile sprzedałas? Ja muszę swoją sprzedać ale dałam za nią ok 400 zł i głupio mi sprzedawać za połowę ceny.
kupilam za prawie 400zl a sprzedalam za 250zl plus przesylka 30 zl
wystawilam na licytacje 230
cene kup teraz 250 (i poszlo)
na 7 dni

co myślicie o czymś takim Disney -łóżko śpiworek 3 w 1 Kubuś Puchatek (1059653180) - Aukcje internetowe Allegro ,jak się przeprowadzimy to Kuba będzie miał swój pokój i chciałam tam coś położyć ,ewentualnie myślę o jakimś śpiworku bo łóżeczko i tak będzie u nas w sypialni , może coś takiego Markowy ŚPIWÓR # Disney # 7 wzorów # śpiworek (1062575250) - Aukcje internetowe Allegro
a nie lepiej kupić normalne łóżko? Bo na takim to dziekco moze sie przespac kilka razy do roku ale na dłuższą metę to chyba średnio zdrowe

reklama
Do góry