reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dzis widzialam ta zebre i zastanawialam sie nawet czy nie kupic bo chcieli tylko £15 ale stwierdzilam, ze chyba jednak mala jest jeszcze za mala a w salonie poki co i tak nie ma sie gdzie ruszyc....
ja bym brala za taka kase bo to przeciez a]ak za darmo a mala dorosnie do tej zebry:-)

Ulenka ale sie maly oblawil hehe:-)

reklama
dzis widzialam ta zebre i zastanawialam sie nawet czy nie kupic bo chcieli tylko £15 ale stwierdzilam, ze chyba jednak mala jest jeszcze za mala a w salonie poki co i tak nie ma sie gdzie ruszyc....

Ja mam to samo:( NIby mlody ma swoj pokój (niebawem bedzimy go urządzać,bo wynajmujemy dopiero od 2mcy)ale spedzamy cały czas w pokoju tym większym chociaz ja to nie chcę porównywac Waszych mieszkań do mojej ciasnej norki(32mk ale naprawde wszędzie rzeczy malego. Taki maluszek mały a ma wiecej szpargałów od mamy i taty)

Też chciałam kupić jakiegos skoczka , żeby mial zajęcie ale nie mamy miejsca nawet na stolik do karmienia a gdzie tu jeszcze skaczek/hustawka. Nawet z fishera musielismy hustawkę rozmontowac zeby z niej samo te krzeseleczko pozostalo bo brak miejsca.

Musimy sobie kupic jakis wózek spacerowy,bo ten co mamy 2w1 to jest straszy model a żal mi było kupowaćnowy bo dostałam go od mojej przyjaciołki. Teraz ten kolos stoi w naszym 'BIG salonie".

łoo ale sie rozpisalam :p :-)

Katrenki my napewno kupimy zebre, ale teraz jeszcze naprawde za male dzieciaczki do tego a szczerze Ci powiem ze za 15 to bys przeplacila bo ba ebayu ostatnio z ciekawosci dalam do obserwacji 2 w mniejwiecej naszej okolicy wiec do odebrania samemu i sprzedaly sie po 6 i 8 funtow :-D hehehehe

Katrenki my napewno kupimy zebre, ale teraz jeszcze naprawde za male dzieciaczki do tego a szczerze Ci powiem ze za 15 to bys przeplacila bo ba ebayu ostatnio z ciekawosci dalam do obserwacji 2 w mniejwiecej naszej okolicy wiec do odebrania samemu i sprzedaly sie po 6 i 8 funtow :-D hehehehe
to macie niezłą cenę....:szok:
u nas 57e....

Moim zdaniem się opłaca - 15 funtów to ile zł ? Tak na ok 75 zł? A paczka ile moze wyniesc? tez 50 zł? Więć suma sumarum i tak taniej, bo w sklepie nówka 350zł, na allegro 260 zł (bez przesyłki).

reklama
Do góry