reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
no czasami to kosmos jakiś , chciałam kupić Kubie jeździk Gåbil 5 i 1 Smoby Leker og babyutstyr - din lekebutikk på nett - RingoShop.no ale w PL kupię połowe taniej więc go sobie przywiozę w wakacje :tak: , a wogóle to jak jechaliśmy na święta do PL to się zorientowałam że zawsze stajemy na stacji paliw w Vestby :-):-):-) , tam coś jemy i jedziemy dalej :tak:
masz rację kupić i wysyłać to się nie opłaca

no czasami to kosmos jakiś , chciałam kupić Kubie jeździk Gåbil 5 i 1 Smoby Leker og babyutstyr - din lekebutikk på nett - RingoShop.no ale w PL kupię połowe taniej więc go sobie przywiozę w wakacje :tak: , a wogóle to jak jechaliśmy na święta do PL to się zorientowałam że zawsze stajemy na stacji paliw w Vestby :-):-):-) , tam coś jemy i jedziemy dalej :tak:
masz rację kupić i wysyłać to się nie opłaca
taki sam samochodzik bedziemy kupowac :p)

aniu a jaki jest u was przelicznik jeśli można wiedzieć??
za 1 NOK ile masz złotówek??
korona stoi różnie raz 0,49 a czasem nawet 0,52 , ja liczy przez pół ,czyli jeśli coś kosztuje 100NOK to jest to ok 50zł
taki sam samochodzik bedziemy kupowac :p)
strasznie mi się podoba :) a za miesiąc mamy zmienić mieszkanie więc będzie gdzie się nim poruszać :)

korona stoi różnie raz 0,49 a czasem nawet 0,52 , ja liczy przez pół ,czyli jeśli coś kosztuje 100NOK to jest to ok 50zł

strasznie mi się podoba :) a za miesiąc mamy zmienić mieszkanie więc będzie gdzie się nim poruszać :)
fajny tez jest z chicoo quatro ;] identyczne funkcje :) IMG_0616.jpg

no to w sumie jak masz taki samochodzik za 999 nok to 500zł za samochodzik??:szok:
u nas byłby taki po....w przeliczeniu jakieś 250 zł....:sorry:

co do smoczka.. to kilolkowi by się przydał, może mały zacząłby więcej jeść :tak:

Smoby berchet confort 431705 (1054927575) - Aukcje internetowe Allegro nawet taniej niż 250zł , między innymi dlatego jeździmy do PL samochodem ,dużo rzeczy sobie przywozimy których tutaj nie ma np ogórki kiszone , kapusta kiszona , kiełbasa , w większych miastach są polskie sklepy ale nie u mnie , więc co się da to przywozimy
może jak pójdę kiedyś do pracy to to się zmieni ale póki co żyjemy tylko z jednej pensji
Kasia ja się już zdecydowałam na ten :)

reklama
Smoby berchet confort 431705 (1054927575) - Aukcje internetowe Allegro nawet taniej niż 250zł , między innymi dlatego jeździmy do PL samochodem ,dużo rzeczy sobie przywozimy których tutaj nie ma np ogórki kiszone , kapusta kiszona , kiełbasa , w większych miastach są polskie sklepy ale nie u mnie , więc co się da to przywozimy
może jak pójdę kiedyś do pracy to to się zmieni ale póki co żyjemy tylko z jednej pensji
Kasia ja się już zdecydowałam na ten :)
no w pl jest po 199zł.. ale ja mówiłam z euro w przeliczeniu na pl....:-p
więc mnie tutaj by wyniósł tyle co 250 zł czyli prawie jak w pl.. bez róznicy cz kupię w IE czy w PL
u as też są polskie sklepy w większych miastach ale to mam 30 km ub 70km więc jeździmy tam bo cenynie są takie ...np ketchup e1,50 itp....;-) kiełbasa e7 za kg (tak przykłaowo bo są różne i różne ceny) ogórki kizone e1,99 więc taniocha...

Do góry