reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
nasz dzisiejszy zakup P1040892.jpg Kuba zamiast się odbijać to się kręcił w kółko :)

wiem, ale za kazdym razem przezywam szok...
Mary to ja dopiero mam drozyzne, bo za czapke zaplacilam 220 nok, to bedzie okolo 100zl. Ale co mialam zrobic jak cieplo sie zrobilo, a my mialysmy same cieple czapy zimowe. A raz myslalam ze mnie szlag trafi, bo kupilam jej hustke na glowe, taka biala z falbankami, bo pomyslalm ze bedzie jej ladnie pasowac do stroju norweskiego, i zaplacilam tez 200nok, i z roztargniecia zostawilam ja w sklepowym wozku :wściekła/y: ale bylam wsiekla! Takie dodatki to u nas strasznie drogie zwlaszcza w typowych sklepach dzieciecych, taniej mozna juz kupic w H&M czy Cubus.

reklama
Do góry