reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
A widzicie nie zauważyłam :))) Dzięki za uświadomienie. Ja na razie nie myśle o skoczku bo mam za mało miejsca. Ale może kiedyś... :)))

Juz zapowiedzialam chrzestnym ze zrzute maja zrobic :)

Aza ja skoczka nie chce bo to dla mnie jak chodzik, dziecko wisi na genitaliach :| ale to moje zdanie ;) zebra się też obraca Dailymotion - Fisher Price Bounce And Spin Zebra Advert - a Film & TV video
no ta zebr jest super..
osobiście podoba mi się różowa , ale kupię to kolorową bo wiadomo.. ajk kolejny będzie chłopiec to nie będzie chciał na nią wsiąść:-pu nas oprócz zebry jet jeszcze takie coś ale ja wolę zebrę:-p:
Vtech Baby Bounce Time Turtle – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

A widzicie nie zauważyłam :))) Dzięki za uświadomienie. Ja na razie nie myśle o skoczku bo mam za mało miejsca. Ale może kiedyś... :)))

Kochana kiedys to Twoj maly nie bedzie chcial skoczka tylko bedzie wolal samodzielnie chodzic hehekup lepiej zebrePolecam

reklama
kujawsko - pomorskie , 70km od Ostródy , 140km od Lidzbarka Warmińskiego
a myslalam ze ja sama z kuj-pom ;)

mi wczoraj przyszlo zamowienie z allegro... dziecko mi sie zaczelo okropnie pocic pod normalnymi kocami, wiec kupilam mu cos takiego KOCYK ,KOC ,ZDROWY @100% BAWEŁNIANY@hit@wejdź (1048865177) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze zoltym. dzis zasnal bez problemu i nareszcie spi ponad 15-20 min. no i do tego furore zrobil walec :D WALEC EDUKACYJNY DMUCHANY -DO RACZKOWANIA BABY MIX (1048952590) - Aukcje internetowe Allegro
niby to dla starszych maluchow, ale maly ma taka frajde, ze wczoraj lezal z nim 1,5 godz w lozeczku i tak byl zajety, ze chodzilam sprawdzac czy wszystko ok :)

Do góry