reklama
aa ja jeszccze zapomniałam o jednym dzisiejszym zakupie...
haha sombrero ...no i od razu zatańczyła"akukaracza"
![]()
Jest boska
kilolek
podwójna listopadowa mama
o i spamik się zaplątał!
bosko!aa ja jeszccze zapomniałam o jednym dzisiejszym zakupie...
![]()
a my dzis kupilismy dla synka Playskool Bujak Żyrafa 2w1 Hasbro 09141 DPD 0zł (1039371175) - Aukcje internetowe Allegrona dzien dziecka
ale sie ciesze
![]()
Fajna ta żyrafka. Daj znać potem, jak Pawełek.
aa ja jeszccze zapomniałam o jednym dzisiejszym zakupie...
![]()
Vicky jest boska. Tylko schrupać, taki słodziaczek.
AniaSm
Fanka BB :)
dziewczyny któraś szukała wanienki na wyjazd na urlop Wanienka turystyczna MOTHERCARE dmuchana wakacje (1048130766) - Aukcje internetowe Allegro
To ja suzkałam. Dzieki, będę obserwować
))
Dziewczyny a co do tej zebry skoczek Fishera to ja tez miałam zamiar ja kupić ale jednak zdecyduję na to : FISHER PRICE SKOCZEK ZIELONA ZABKA+GRATIS s_k (1044420561) - Aukcje internetowe Allegro Jest lepsza bo oprócz skakania dziecko może się też obracać...
Dziewczyny a co do tej zebry skoczek Fishera to ja tez miałam zamiar ja kupić ale jednak zdecyduję na to : FISHER PRICE SKOCZEK ZIELONA ZABKA+GRATIS s_k (1044420561) - Aukcje internetowe Allegro Jest lepsza bo oprócz skakania dziecko może się też obracać...
kilolek
podwójna listopadowa mama
super! w gazecie widziaam skladaną ae koszt 200złdziewczyny któraś szukała wanienki na wyjazd na urlop Wanienka turystyczna MOTHERCARE dmuchana wakacje (1048130766) - Aukcje internetowe Allegro
D
dziunka24.
Gość
Dziunka mi tez od dawna podoba się ta zeberka tylko droga niestety. Ale może zacznie mi się wresZcie powodzić, kto to wie...
Kiragold sek w tym, ze oryginalnej do wózka nie ma, a tetra się nie sprawdza, bo raz, ze witr ją zwiewa, a dwa, ze jak zakryje tetra to młody nic nie widzi i się bulwersuje.
Juz zapowiedzialam chrzestnym ze zrzute maja zrobic
Aza ja skoczka nie chce bo to dla mnie jak chodzik, dziecko wisi na genitaliach :| ale to moje zdanie
reklama
dziewczyny któraś szukała wanienki na wyjazd na urlop Wanienka turystyczna MOTHERCARE dmuchana wakacje (1048130766) - Aukcje internetowe Allegro
Dzieki za informacje - nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje. Planowałam poszukać małego baseniku, ale jak nie znajdę (bo jak na złość wszedzie wielkie sprzedają), to się rozejrzę za taką wanienką.