reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
No tak na 2, 3 dni to myślę, że w rękach pod prysznicem można pokąpac ale kilka dni chyba nie dam rady :-) Co do posadzenia w brodziku to bym tak zrobiła ale w swoim własnym a w takich wynajetych pokojach to też się brzydze... Więc chyba kupie basenik, jak Dziunka mówi mała kwota a się przyda w różnych sytuacjach.
a 3 dni to już nie kilka??;-)
dasz radę napewno... ja daję cały czas już ok 3 tygodnie... i żyję...
ale co prawda nie mogę się doczekać tej wanienki.. hahah

Hej.

Wiecie co, nie mam pomysłu na sukienkę.

Wesele mojego B siostry we wrześniu a a już płacze i marudzę bo nie wiem w co się ubrać. Nienawidzę takich imprez ale na tą muszę iść.Chcę lepiej od panny młodej wyglądać(haha).Doradzcie mi coś.Te co mają mnie na nk lepiej wiedza jak wyglądam...

Ehh jak ja nie lubie wesel... ;/

A może cos takiego:
DS-0495-01-U Sukienka (1031984908) - Aukcje internetowe Allegro
lub
F-623 Cudna sukienka JAPAN STYLE sukienki 2010 (1026530096) - Aukcje internetowe Allegro
lub
DS-0073L SUKIENKA BOMBKA Europe Style Roz.L (1034564537) - Aukcje internetowe Allegro
lub
japan style SUKIENKA MINI WESELE S2-R120-YE S/M (1025498114) - Aukcje internetowe Allegro
lub
NOWOŚĆ LATO 2010! SUKIENKA Z DŻETAMI HIT (0176) (1038830315) - Aukcje internetowe Allegro

Dzielna kobieta... Ja juz od dźwigania małego nabawiłam się 2 razy zapalenia ścięgien kciuka i kilka dni ruszać nim nie mogłam.... Dlatego tez jak tylko mogę to staram się minimalizować dźwiganie go :-)

reklama
Do góry