reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
w poniedziałek w Uwadze ma byc temat fotelików... i co prawda bylam w tym tyg w jednej hurtowni i podobał mi sie z chicco proxima ... a pan powiedzial zeby obejrzec filmik z testów na youtube .... pasy wyrywaja sie z fotelika... o podobno taka dobra firma ... zreszta czekam do poniedziałku ;]

Ania super spacerówka :)

ZESTAW ESPIRO VECTOR + FOTELIK + PARASOLKA GRATIS (993437927) - Aukcje internetowe Allegro
mam fotelik z tej serii i zamówiłam sobie od razu adaptery , przydadzą się dla kolejnej dzidzi :)
Ania a który kolor?? spacerówka prezentuje się super u nas pare takich jeździ natomiast z gondolą mi się nie podoba

w poniedziałek w Uwadze ma byc temat fotelików... i co prawda bylam w tym tyg w jednej hurtowni i podobał mi sie z chicco proxima ... a pan powiedzial zeby obejrzec filmik z testów na youtube .... pasy wyrywaja sie z fotelika... o podobno taka dobra firma ... zreszta czekam do poniedziałku ;]

Ania super spacerówka :)

Kasia a sprawdzałaś testy?? czy tak sobie poszłaś pooglądać??

reklama
Zastanawiam sie nad zmiana spacerowki.
Mam od Roana-jest duza i ciezka. Jak mieszkalam w Zgorzelcu nie przeszkadzalo mi to, bo wozek trzymalam w aucie. Jak szlam na spacer to Macio byl w foteliku samochodowym a ja montowalam wozek. Teraz maz jezdzi autem do pracy. W Szczecinie juz sam chodzil, wiec jak musialam wozek wniesc po 8 schodkach do windy to on byl na dole i czekal. Ale z Alanem jest problem. Nie stoi, nie chodzi, wiec wozek musze z nim wnosic i znosic, a ja juz teraz gondoli nie daje rady...

Nie mam za duzo pieniedzy i licze wydac tak ok 250zl na nowy lub uzywany, ale aby byl w miare lekki, najlepiej z rozkladanym siedzeniem, duzymi pompowanymi lub piankowymi kolami i w ogole jak najlepszy ;) Doradzicie cos?

Do góry