reklama
neferetete
Fanka BB :)
Hmm.. ładne, chociaz ja nigdy nie byłam przekonana o krzesełku do karmienia jako naładce na krzesło. Ale argument o jego mobilności mnie przekonał. Rzeczywiscie składa sie do tyci rozmiarów.
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Hmm.. ładne, chociaz ja nigdy nie byłam przekonana o krzesełku do karmienia jako naładce na krzesło. Ale argument o jego mobilności mnie przekonał. Rzeczywiscie składa sie do tyci rozmiarów.
Do tyci rozmiarow to sie skladaja takie nakladki na krzesleko
Buy your Totseat Chocolate Circles reviews from Kiddicare Portable, Travel and Booster High Chairs | Online baby shop | Nursery Equipment
Do tyci rozmiarow to sie skladaja takie nakladki na krzesleko
Buy your Totseat Chocolate Circles reviews from Kiddicare Portable, Travel and Booster High Chairs | Online baby shop | Nursery Equipment
hahaha
AniaSm
w końcu przyszła moja spacerówka i jestem mega zadowolona :-)
katrenki
pochwal sie
AniaSm
jak jutro będzie pogoda to cyknę jakieś fotki
dziubasek08
Niezła ta nakładka do karmienia, ja też nie wyobrażam sobie kolejnego mebla w salonie chyba rozpatrzę zakup tego krzesełka co Iza. Iza jak przyślą Ci Twoje, napisz swoje przemyślenia
madziek
listopadówka 2009 :)
Chciałabym w sobote wybrac sie na "antosiowe "zakupy. Z ciuszkami nie ma problemu, natomiast chciałabym kupic mu jakąs zabawkę/zabawki , Która :
-będzie go rozwijałą
-nie rozwali się po 2 dniach
-nie bedzie kosztowac fortuny.
Szczególnie chodzi mi o Fishera.Grzechotki powoli mu sie opatrzyły niestety
Mój z Fishera uwielbia grzechotkę motylek
a jeśli chodzi o inne zabawki to wszystkie pluszaki kolorowe, szarpie je, bije i ma przy tym najlepszą zabawę
reklama
Kingula82
Ania podaj linka,jaka spacerowke kupilas?w końcu przyszła moja spacerówka i jestem mega zadowolona :-)